Aaaanna
Fanka BB :)
teraz 11 tc (10t3d). Ale to moja 3 ciąża więc wszystko widać szybciej.Który masz tydzień? Ja już nie wytrzymałam i poinformowałam trochę osób o ciąży
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
teraz 11 tc (10t3d). Ale to moja 3 ciąża więc wszystko widać szybciej.Który masz tydzień? Ja już nie wytrzymałam i poinformowałam trochę osób o ciąży
Monural miałam właśnie za 1 razem pomogło i posiew ujemny po tygodniu a teraz znowu coś.. Masakra jakaś.. Jutro rano zrobię badania a w piątek mam ginekologa wiec mam nadzieje ze mi coś przepiszejak w badaniu ogólnym będą duże nieprawidłowości to może Monural? Skonsultuj się jeszcze z rodzinnym. Najwyżej ginekolog jak bedzie konieczne zmieni leczenie.
Ja przed ciąża miałam kilka razy ale wyleczone wszystko było a tu już w ciąży 2 raz… A boli 2 razy bardziej niż przed a na wzdęcia czy zaparcia próbowałaś suszonych śliwek? Ja przez to ze dużo pije to nie mam jakoś specjalnie problemów z wypróżnieniem póki coJa też się staram ją pić ale naprawdę No nie mogę. Mnie trzymały tak tydzień, gdzie faktycznie źle się czułam. Mi jeszcze dochodzą wzdęcia i kompletnie nie wiem co mam na nie już brać.
Kurcze. Ja może raz w życiu miałam zapalenie pęcherza. Więc nawet nie wiem co brać.
no wlasnie ja tez trzecia i nic nie widac u mnie 10 t.c ale jeszcze sie nanosze brzuchateraz 11 tc (10t3d). Ale to moja 3 ciąża więc wszystko widać szybciej.
rano jest nie źle. Ale wieczorami bywa różnie. Wszystkie wyjściowe sukienki miałam raczej takie ciasne więc było by wydać. A chciałam uniknąć spojrzeń i pytańno wlasnie ja tez trzecia i nic nie widac u mnie 10 t.c ale jeszcze sie nanosze brzucha
no tak ja z natury jestem no jaby to ladnie rzec, okragła nawet wazac 52kg mialam opone na brzuchu, wiec lubie luzne ubrania, moze dlatego wszystko dobre i nic nie widacrano jest nie źle. Ale wieczorami bywa różnie. Wszystkie wyjściowe sukienki miałam raczej takie ciasne więc było by wydać. A chciałam uniknąć spojrzeń i pytań
może. Ja wyjelam wszystkie szerokie ubrania i to co do tej pory nosiłam z paskiem teraz już paska nie potrzebuje.no tak ja z natury jestem no jaby to ladnie rzec, okragła nawet wazac 52kg mialam opone na brzuchu, wiec lubie luzne ubrania, moze dlatego wszystko dobre i nic nie widac
a duże masz już poprzednie dzieci? U mnie 8 lat i niecałe 2.no wlasnie ja tez trzecia i nic nie widac u mnie 10 t.c ale jeszcze sie nanosze brzucha
tez mam 8 latka i 10 latka takze bedzie mega roznica wieku.a duże masz już poprzednie dzieci? U mnie 8 lat i niecałe 2.