reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2023

A nic nie mów. Ja otwarcie przyznaje, że jeśli lepiej się czuje idę na spacerek, bo jeśli się nie ruszam to mam mega wzdęcia i zaparcia.

Tak ten wątek prywatny to dobra opcja.
Ja mam takie mdłości i wymioty ze nie dałabym rady siedzieć w pracy ;/ jeszcze dziś zapalenie pecherza wróciło także no… wizyta w piątek a póki co żurawinka i dużo wody 🙈

reklama
to zrób badanie ogólne i posiew moczu. Bo zapalenie pęcherza w ciąży trzeba leczyć.
Wiem wiem , jutro rano lecę na badania. Już raz miałam 4 tyg temu i dostałam antybiotyk. Wyszły bakterie e-coli, później posiew czysty a teraz znowu coś ;/ oby maluszkowi nie zaszkodziło :(

Ja mam takie mdłości i wymioty ze nie dałabym rady siedzieć w pracy ;/ jeszcze dziś zapalenie pecherza wróciło także no… wizyta w piątek a póki co żurawinka i dużo wody 🙈
Mi woda nie wchodzi. Kupiłam dwie butelki 3 dni temu i może zrobiłam kilka łyków. A moje wzdęcia to jak bym była nie w 9tc a 20 🤣 już leginsy ciążowe noszę. Brzuszek mam okrąglutki. Jak tak dalej pójdzie to ja nie wiem jak będę wyglądać w 9mc. 🤣🤣🤣
Ja mam w poniedziałek wizytę. Mi mdłości przeszły na całe szczęście.
Biedulka. Ściskam ❤️

Mi woda nie wchodzi. Kupiłam dwie butelki 3 dni temu i może zrobiłam kilka łyków. A moje wzdęcia to jak bym była nie w 9tc a 20 🤣 już leginsy ciążowe noszę. Brzuszek mam okrąglutki. Jak tak dalej pójdzie to ja nie wiem jak będę wyglądać w 9mc. 🤣🤣🤣
Ja mam w poniedziałek wizytę. Mi mdłości przeszły na całe szczęście.
Biedulka. Ściskam ❤️
No ja mam z woda podobnie :/ teraz wymuszam w siebie bo muszę dużo pic żeby te bakterie wypłukać 🙈 mdłości mnie się jeszcze trzymają a mam 11tc, mam nadzieje ze za chwile mina całkowicie ;) a co do wielkości brzuszka to ja już tez mam okrągły i ciężko go ukryć 🙈 mam nadzieje ze żurawina mi troszkę chociaż pomoze i złagodzi ból 😥

No ja mam z woda podobnie :/ teraz wymuszam w siebie bo muszę dużo pic żeby te bakterie wypłukać 🙈 mdłości mnie się jeszcze trzymają a mam 11tc, mam nadzieje ze za chwile mina całkowicie ;) a co do wielkości brzuszka to ja już tez mam okrągły i ciężko go ukryć 🙈 mam nadzieje ze żurawina mi troszkę chociaż pomoze i złagodzi ból 😥
Ja też się staram ją pić ale naprawdę No nie mogę. Mnie trzymały tak tydzień, gdzie faktycznie źle się czułam. Mi jeszcze dochodzą wzdęcia i kompletnie nie wiem co mam na nie już brać.
Kurcze. Ja może raz w życiu miałam zapalenie pęcherza. Więc nawet nie wiem co brać.

ja w sobotę byłam na rodzinnej imprezie, miałam duży problem żeby się ubrać bo nikt nie wie o ciąży. Kupiłam na koniec sukienkę o typie oversize. Moja mama skomentowała że taka wielka ubrałam że nie widać mojej chudości (przed ciąża miałam niedowagę). Pomyślałam tylko żebyś wiedziała coś się pod nią chowa 😀🤣🤣

jak w badaniu ogólnym będą duże nieprawidłowości to może Monural? Skonsultuj się jeszcze z rodzinnym. Najwyżej ginekolog jak bedzie konieczne zmieni leczenie.

ja w sobotę byłam na rodzinnej imprezie, miałam duży problem żeby się ubrać bo nikt nie wie o ciąży. Kupiłam na koniec sukienkę o typie oversize. Moja mama skomentowała że taka wielka ubrałam że nie widać mojej chudości (przed ciąża miałam niedowagę). Pomyślałam tylko żebyś wiedziała coś się pod nią chowa 😀🤣🤣
Który masz tydzień? Ja już nie wytrzymałam i poinformowałam trochę osób o ciąży 😅

reklama
U nas wiedza póki co tylko moi rodzice bo nie mieliśmy wyjścia 😂 a tak to póki co nikt więcej 😄 w weekend mój mąż ma urodziny i tez muszę coś wykombinować żeby nie było widać 😄

Do góry