reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2023

u mnie to samo chodzę ubrana jak lump wyjelam wszystkie najszersze rzeczy bo jeszcze nikt nie wie.
Ja mam wiecznie zimne nogi, ostatnio w Donu było 25 stopni a ja mężowi kazałam podkręcić temperaturę bo marzlam 🙈🙈a w spodnie to się już żadne nie mieszczę xd nosze po domu dres.. Czas chyba powoli na jakieś zakupy 😅😂

reklama
Chyba właśnie zrobię tą dokładniejszą. Mój ginekolog mówił, że ją się robi raz na pięć lat. .Ja właśnie na usg piersi muszę się zapisać, ale to pójdę już po wizycie ,bo mam 26.

Bonzur,
Nie wiedziałam, że istnieje taka. Miałam robiona na pierwszej wizycie. Ogólnie im więcej czytam, tym bardziej się boję i wszystko rozkminiam. Chyba trzeba jeb... To wszystko i w Bieszczady, żeby zasięgu nie było 😂

współczuję ja też miałam taki moment że właściwie nie chciało mi się z łóżka wstawać przez te nudności i głowę miałam tak ciężka ze nie byłam w stanie myśleć. Ale z tygodnia na tydzień jest trochę lepiej.
u mnie z dnia na dzien coraz gorzej a dwoje dzieci na pokladzie:-(

Dziewczyny a Wam tez jest tak ciągle zimno? Normalnie ja to zamarzam, śpie w grubym szlafroku i pod kołdrą 🙊

Ja bóle mam bardzo rzadko, czasem tak jakby zakwasy w brzuchu, czasem w krzyżu łupie, ale przez chwile.

Powiedziałam dziś w pracy szefowi o ciąży a on stwierdził, ze wie, bo widać po mnie 🙊 no wydawało mi sie, ze az tak mi brzuch nie odstaje, no ale najwidoczniej da sie zauważyć.. jejku a to 7 tydzień zaledwie, ja nie wiem co bedzie dalej 😂

Facet sie nie zna 😂 kobieta jeszcze mogłaby zauważyć, ale facet niemożliwe 😉
Ogólnie to przed pierwsza ciąża byłam straszny zmarzlak, a wiesz , że mi się odmieniło 😆i zostało. Nie to żebym teraz nago po mrozie latała, ale widzę po sobie różnice 🙃 może u Ciebie jest odwrotnie

Mam kryzys… wylam juz dzis z 6 razy… czuje sie tak strasznie, ze mam ochote rzucic sie pod pociag. Mialam nudnosci w dwoch poprzednich ciazach, ale takich nigdy i ten jadlowstret i smrodowstret. Szczerze? ja nie wiem jak dlugo jeszcze wytrzymam😢😢 do tego okropny bol glowy, a mi paracetamol nie pomaga ( i nigdy nie pomagal).
Jutro pierdylion badan z rana, szukamy z lekarzem przyczyn mojego bardzo wysokiego żelaza, takze juz sie ciesze na wyjazd na czczo z chaty i badania na nfz.

Przytulam. 🤗 zaraz będzie lepiej to napewno chwilowy kryzys. Nie daj się! 😘

Ja niestety nabyłam bardzo niedobry nawyk - sprawdzam każda możliwa rzecz czy można jeść w ciąży, czy można używać danych kosmetyków w ciąży etc. Skończy się na tym, ze będę jadła same pomidory, a twarz smarowała smalcem, bo naturalny i nie ma chemii 🙈😂🤦🏻‍♀️

Nie pisz proszę o smalcu, bo mam odruch 🤢😂
Wykończysz się jak będziesz takie info ciągle sprawdzać...

reklama
Do góry