StopKlatka
Fanka BB :)
Dzien dobry wszystkim pobudzonym Mamusiom ☺ Dziś tak dobrze mi się spało że aż nie możliwe 1 tylko marsz do WC i snów dużo .... aż wstałam sprawdzić czy spie Miłego dnia♡
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak, ale nie ma u mnie zależności,bo czasem z rana, czasem w ciągu dnia, bez względu czy się dużo ruszałam czy nie. Prąd przechodzi i ugina mi aż nogę i ciągnie. Młody urządza jakieś harce i pewnie naciska na jakiś nerwA ktoś z Was ma bol pleców? Np po intensywniejszym dniu? Mnie lapie kulawica nogi normalnie jak prąd poleżę i przechodzi
no tak, też myślałam czy się nie zarejestrować, a potem sobie pomyślałam, że zawsze mnie wk...denerwuje, że nie wiem skąd ts fotowoltaika do mnie ciągle wydzwania albo inne głupie automaty no i masz, nic za darmo, pewnie dane osobowe udostępniają innym podmiotom.Dziewczyny przyszła mi dzisiaj „paczka” z BebiProgram. Zarejestrowałam się tam jakiś czas temu, żeby poczytać więcej informacji i gdzieś na Facebooku wyczytałam, ze wysyłają właśnie coś takiego. Dostaliśmy kontrastowe karty i zestaw kart z fajnymi napisami miesięcy albo np „To będzie chłopiec” Super sprawa.. W dodatku za darmoszke
JAK dużo dziś rannych ptaszków aż miło.... U mnie też cukier dzisiaj 100 trafi mnie z tą cukierniaDzien dobry wszystkim mi tez się dobrze spało ale mąż poszedl do pracy a ja dzis zdalnie i usnac juz nie mogę do tego cukier wywaliło mi na 96 dzis rano wiec brak słów
Ja też mam stress przed prenatalnymi... byle zlecialooo i z glowy... Jakiego macie pieska?Czesc. Ja to sie moze zaczne wiecej udzielac po sobocie bo narazie boje sie tych prenatalnych naprawde bardzo i stres mnie zjada choc wiem ze co ma byc ro bedzie...
Moje dzieci po zmianie czasu wstaja o 5. Ja dzieki temu codziennie mam zly humor. Zeby bylo lepiej kupilam mojej zgrai wymarzonego psa, oni sa najszczesliwsi a ja mam dodatkowo tyle obowiazkow ze juz teraz nie mam czasu na noc, jakkolwiek to nie brzmi przy tym ze i tak nie mialam szczenie gryzie wszystko wlacznie z dzieciakami, oczywiscie pracujemy nad toaleta wiec mamy kupe i siki non stop na podlodze czyli ja sprzatajaca i myjaca podlogi setki razy dziennie. A z drugiej strony stwierdzilam ze albo teraz albo nie w kolejnych latach bo jak sie urodzi kolejne dziecko to znow dopuki bedzie bardzo male to moge zapomniec o tym zeby miec czas na poswiecenie uwagi zwierzakowi. Wiec tak... ja to chyba libie sobie dowalac