agunia4ever
Fanka BB :)
Moja waga ciągle -0,5 kg względem stanu sprzed ciąży. Tydzień 14+4/ 15+0. Jak tam u Was z wagą? Trochę zaczynam się martwić czy nie powinnam jakoś wmusić w siebie więcej jedzenia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miałam usg zwykle i przez pochwe lekarka bardzo miła, wszytko ok serduszko bije czekam jesczse na badanie na fotelu bo jest jakiś bardzo ciężki poród i wszyscy lekarze tam poszli...
przełom 15/16 55.5 kg, waga startowa 52.5. A wygląda to tak sorry za buciarnię w tleMoja waga ciągle -0,5 kg względem stanu sprzed ciąży. Tydzień 14+4/ 15+0. Jak tam u Was z wagą? Trochę zaczynam się martwić czy nie powinnam jakoś wmusić w siebie więcej jedzenia
a dopowiadając - nie wymiotowałam, jadłam w miarę mimo nudności. Ostatni miesiąc z hakiem to +0.5 kg.Moja waga ciągle -0,5 kg względem stanu sprzed ciąży. Tydzień 14+4/ 15+0. Jak tam u Was z wagą? Trochę zaczynam się martwić czy nie powinnam jakoś wmusić w siebie więcej jedzenia
17 tydzieńMoja waga ciągle -0,5 kg względem stanu sprzed ciąży. Tydzień 14+4/ 15+0. Jak tam u Was z wagą? Trochę zaczynam się martwić czy nie powinnam jakoś wmusić w siebie więcej jedzenia
Moja waga ciągle -0,5 kg względem stanu sprzed ciąży. Tydzień 14+4/ 15+0. Jak tam u Was z wagą? Trochę zaczynam się martwić czy nie powinnam jakoś wmusić w siebie więcej jedzenia
17 tydzień
Startowałam 51, teraz mam 53,4
Aplikacja mi pokazuje delikatną niedowagę ale ja tak nie myślę