reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2022

reklama
Ja niesmialo zajrzalam na liste imion zenskich, ale jak przeczytalam mojej mamie to tylko krzywo na mnie spojrzala 😂 bo jej sie zadne nie podoba. Mamy totalnie inne gusta. Jesli chodzi o imiona chlopoece to ja osobiscie bardziej gustuje w tych prostych i tradycyjnych ale dziewczece to juz takie troszke inne mi sie podobaja. Prym w mojej glowie wiedzie Matylda ale mam tez kilka innych typow oznaczonych na aplikacji. Ostatecznie jeszcze sie nie nastawiam i czekam jak na szpilkach do przyszej soboty na polowkowe co powiedza. Stres podwojny bo raz ze ta plec czy sie potwierdzi a dwa nie mialam przeciez pierwszych badan prenatalnych wiec teraz poprostu eskaluje we mnie niepewnosc czy wszystko jest w miare ok. Tym bardziej ze ze wzgledu na moj stan psychiczny w 1 trym w szpitalu kilka razy dali mi benzodiazepiny na uspokojenie ktore jak sie mozna spodziewac nie sa wskazane w ciazy a juz szczegolnie w 1 trym :(

Ja też się zastanawiałam nad tym no ale jak skonczylysmy 1 tydzień to później był 1+1 i dopiero 2 i tak dalej 2+1 jak sobie to tak wyobraziłam to już wiem dlaczego apki pokazują że to jest 15. Ty masz 16 ale nie skończony według mnie a jutro skończysz i zaczniesz 17 🙄😁

Ja staram się mówić 14 tygodni i 4 dni albo skończone 14 tygodni. Ale padają pytania a który to miesiąc i tu już sprawa się komplikuje bo tego nie ogarniam 🤷‍♀️

Hej, tak tak, jak dziewczyny pokazały Twoje zdjęcie profilowe to od razu wiedzialam, o kim mowa 😊😊🙈 cieszymy się, że wszystko u Ciebie dobrze 🍀
Miałam ostatnio kilka stresów ale nie związanych z ciążą.. Ale jeśli pozwolicie opowiem na wątku prywatnym i będę wiedziała kto to czyta 🙈
Mam nadzieję, że u Was też wszystko okej ❤️ ja teraz leżę i akurat synuś się kręci w brzuszku 😍 uwielbiam to 🥺❤️

Ja niesmialo zajrzalam na liste imion zenskich, ale jak przeczytalam mojej mamie to tylko krzywo na mnie spojrzala 😂 bo jej sie zadne nie podoba. Mamy totalnie inne gusta. Jesli chodzi o imiona chlopoece to ja osobiscie bardziej gustuje w tych prostych i tradycyjnych ale dziewczece to juz takie troszke inne mi sie podobaja. Prym w mojej glowie wiedzie Matylda ale mam tez kilka innych typow oznaczonych na aplikacji. Ostatecznie jeszcze sie nie nastawiam i czekam jak na szpilkach do przyszej soboty na polowkowe co powiedza. Stres podwojny bo raz ze ta plec czy sie potwierdzi a dwa nie mialam przeciez pierwszych badan prenatalnych wiec teraz poprostu eskaluje we mnie niepewnosc czy wszystko jest w miare ok. Tym bardziej ze ze wzgledu na moj stan psychiczny w 1 trym w szpitalu kilka razy dali mi benzodiazepiny na uspokojenie ktore jak sie mozna spodziewac nie sa wskazane w ciazy a juz szczegolnie w 1 trym :(
Będzie dobrze ❤️ życzę Ci tej córeczki 😘 też liczyłam ale mój mówi, że następnym razem 😂 a teraz już oswoiłam się z myślą, że chłopaki będą rządzić w domu 🙈

Widzę że z tym spaniem nie tylko ja mam problem 😐 wczoraj córka została w domu bo kaszel i Gil więc myślałam że pospie ale nie bo wstała o 7 a norlamnie do przedszkola nieprzytomna jest... Dzisiaj znowu ja od 6 nie śpię a ona z tatusiem cudownie chrapię... Wiec poszłam sobie do salonu, mówię poczytam sobie grupę 🙂 Dzisiaj cukier rano 94 więc co raz to. Lepiej... Ech... Głodna jestem czekam kesCzse 30 min na śniadanie bo wzięłam leki o 8 zamiast o 6 jak. Wstałam... Nie myślę w tej ciąży w ogóle.

Wszytko będzie dobrze, nie denerwuj się 🙂❤️ maluszek na pewno jest zdrowy i. Silny ❤️ a jak zdrówko u dzieciaczków?

Miałam ostatnio kilka stresów ale nie związanych z ciążą.. Ale jeśli pozwolicie opowiem na wątku prywatnym i będę wiedziała kto to czyta 🙈
Mam nadzieję, że u Was też wszystko okej ❤️ ja teraz leżę i akurat synuś się kręci w brzuszku 😍 uwielbiam to 🥺❤️
Ech odkąd wiemy że ktoś "zagląda nam przez okno" to człowiek myśli 5 razy co może napisać i pisze głupoty bo bardziej prywatnych rzeczy woli nie pisać 😐

reklama
Widzę że z tym spaniem nie tylko ja mam problem 😐 wczoraj córka została w domu bo kaszel i Gil więc myślałam że pospie ale nie bo wstała o 7 a norlamnie do przedszkola nieprzytomna jest... Dzisiaj znowu ja od 6 nie śpię a ona z tatusiem cudownie chrapię... Wiec poszłam sobie do salonu, mówię poczytam sobie grupę 🙂 Dzisiaj cukier rano 94 więc co raz to. Lepiej... Ech... Głodna jestem czekam kesCzse 30 min na śniadanie bo wzięłam leki o 8 zamiast o 6 jak. Wstałam... Nie myślę w tej ciąży w ogóle.
o, ja dzis czuje to samo! taka glodna jestem a leki wzięłam o 8 zamiast ok. 6 i teraz leze i czekam a brzuch tak ssie i boli z głodu ze hej 😳😳🤣

Do góry