reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2022

Mi kiedyś położna przy córce powiedziała żeby absolutnie dla. Niej ani dla siebie nie używać Oliwki Bo ona natłuszcza a nie nawliza i w momencie kiedy już się wchlonie to skóra jest bardziej sucha jak przed ale ile w tym prawdy? 🤔
Tak tak też mi się to obiło o uszy przy okazji syna...ale mowa byla o dziecku...używaliśmy balneum taki balsam, rewelka wg mnie. Wydajny jest bardzo. Poza tym po oliwce u ranka są żółte i śmierdzą moim zdaniem ....tak to zapamiętałam bo główkę na ciemieniuchę smarowaliśmy po kąpieli to czapeczki do wyrzucenia

reklama
Pięknie dziękuję, właśnie o to mi chodziło ❤️ ja tak latam pomiędzy prywatnym gin a enelmedem a luxmedem, u każdych robię co innego i bardzo mi ta rozpiska życie ułatwia 😁
Pytanie za sto punktów, czy skaling z piaskowaniem mogę zrobić w ciąży czy muszę poczekać? 🤨
Mnie stomatolog powiedziała żeby przyjść w drugim trymestrze 😊

To u mnie pokazuje 4 i 5 miesiąc, a przecież nie powiem komuś, że jestem w 5 miesiącu, skoro rodzę w kwietniu 🙈
Ludzie nie kojarzą, że ciąża trwa tak naprawdę 10 miesiecy, bo liczą kalendarzowymi...;) Jak ja ostatnio powiedziałam, że jestem w 4 miesiącu ciąży, to koleżanka szybko policzyła koniec kwietnia i też się zdziwiła :p

reklama
Boże jaka akcje mieliśmy z mężem w nocy!! Godzina przed 1 ktoś puka wali do drzwi i ciągnie za klamkę, szarpie. Na klatce ciemno nie widać kto wróć mówię do męża żeby nie otwierał. I tak szarpie i wali 5,10,15 min mąż pytał kto i cisza więc zadzwoniłam na policję ale oczywiście zanim przyjechali to już nikogo nie było bo wyszła z klatki więc odwołałam . Mąż przez okno patrzy że to jakaś kobieta więc pyta co tu chce a ona ze przyjechała na oślep kogoś szuka że tu ktoś mieszka i że znak to kwiaty na klatce.... Później weszła w ogródki i latała z latarka... Rano wychodzimy z domu a tam pod naszymi drzwiami gazetki reklamowe a na nich liście i jakieś gałązki... Nie spałam już prawie do rana, głową mi pęka...
O matko to jakaś psychiczna może... Nie zazdroszczę. Jaki stres... My w domku mieszkamy a nie mamy ogrodzenia i nam niedawno do okna w jadalni jakiś chłopak walił żeby dać mu ognia i pytał gdzie on jest bo go policja wywaliła z radiowozu jak się okazało z innego województwa. Mąż mój durny otworzył mu drzwi żeby dać mu ognia... W środku nocy... A ten do domu się ładuje bo on będzie gdzieś dzwonić. Mąż go wygonił i drzwi zamknął ale facet okazał się ok bo odszedł i dziękował za ogień. Także trochę wiem co czujesz...

Do góry