Ja też najbardziej lubię H&M, ale na rozmiar 56-62 szkoda pieniędzy, bo dziecko nosi to z miesiąc, więc ja rozglądam się na wyprzedażach i dzisiaj zaczęłam polowanie na vinted, kupiłam kilka pierwszych rzeczy po 3 zł/sztuka, a teraz wysyłka jest za 0 zł.
Od siebie dodam, że nienawidziłam pajacyków, bo rozbieranie z tego dziecka gdy robi na początku 8 kup dziennie to koszmar. Kompletnie sobie z nimi nie radziłam w szpitalu, szczególnie że były na napy, a mi się czasem ręce trzęsły na początku, bo wszystko nowe i weź zapinaj 10 napów wtedy, więc tym razem stawiam na zestawy leginsy +bluzeczka. I co do leginsów to biorę same 62, ale z wywijanym pasem i nogawkami, wtedy wywinięte są jak rozmiar 56, a rozwinięte jak 62. No i nie zamierzam kupować dużo, bo jak mój Klusek się urodził 18 kwietnia to zaraz było ciepło i praktycznie cały czas chodził w samym bodziaku, jedynie na dwór zakładaliśmy na początku jakieś spodenki czy bluzę, ale jak teraz patrzę to na 90% zdjęć z pierwszych miesięcy życia ma same body.
Na tym pierwszym zdjęciu w granatowym bodziaku miał 6 dni.