A to ja miałam 4,3 a teraz od miesiąca biorę leki i mam 2,9 tydzień temu robiłam badanie. Myślę że za miesiąc będzie już lepiej2,701
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to ja miałam 4,3 a teraz od miesiąca biorę leki i mam 2,9 tydzień temu robiłam badanie. Myślę że za miesiąc będzie już lepiej2,701
Nic się nie przejmuj taki wynik wychodzi większości i dzieciaki wszystkie zdrowe. Czytałam.nawet dziś na innym forum właśnie najwięcej pow. 100 mamy przerażone, nastraszone i zdrowe po tych oczywiście płatnych badaniachJa pier… dostałam wiadomość od lekarza w sprawie wyników Pappy… Zobacz załącznik 1326436
Ja pier… dostałam wiadomość od lekarza w sprawie wyników Pappy… Zobacz załącznik 1326436
Zestresowałam się strasznie, staram się jak najmniej czytać bo jak tylko wrzuciłam to w Google to aż mi się słabo zrobiło… zastanawiam się nad tą Panoramą, mimo że aktualnie mocno nadwyręży mój budżetNic się nie przejmuj taki wynik wychodzi większości i dzieciaki wszystkie zdrowe. Czytałam.nawet dziś na innym forum właśnie najwięcej pow. 100 mamy przerażone, nastraszone i zdrowe po tych oczywiście płatnych badaniach
Na razie tylko przed chwilą dostałam tą wiadomość od lekarza, badania będę miała dopiero do odbioru w placówce. Więc nic więcej nie wiem, nie dostałam jeszcze SMSa że wynik jest już do odbioru, mam nadzieję że jutro będzie.A dostałaś w ogóle pełne wyniki? Ja dostawałam takie duże, gdzie opisane miałam ryzyko podstawowe i ryzyko skorygowane chociażby...
Oj doskonale wiem co czujesz, bo sama czekam jak na ścięcie. Musimy się trzymać żeby Maluszkow nie stresować❤❤❤Zestresowałam się strasznie, staram się jak najmniej czytać bo jak tylko wrzuciłam to w Google to aż mi się słabo zrobiło… zastanawiam się nad tą Panoramą, mimo że aktualnie mocno nadwyręży mój budżet