reklama
StopKlatka
Fanka BB :)
Mam tak jak Ty chociaż u mnie już II trymestr, mam chęć powiedzieć przyjaciółce ale ciągle się waham przez poronienie. U mnie rodzice wiedza bo na początku miałam ciężko i musieli mi pomagać. Teściowie, rodzice sprzątali ogarniali wszystko za mnie..mieszkamy w domu i jest masa roboty a ja 3mies leżałam. Też poronienie za mna i to zostaje w głowie niestety...Wcześniej czekałam do prenatalnych, później na wynik z pappa teraz czekam do połówkowego ... aż wkoncu dowiedzą się jak urodze nie no paranojaOdebrałam wyniki testu pappa i wszystko ok! Kamień z serca. Dziś jedziemy powiedzieć i jednym i drugim rodzicom o ciąży. Stresuję się o dziwo strasznie.
Myślę, że sama jeszcze jestem ciągle ostrożna z uwagi na wcześniejsze poronienia, ale już lada dzień II trymestr.
StopKlatka
Super ja kupiłam teraz w Lidlu leginsy są czarne i szare po 25zlA swoją drogą dziewczyny zostawiam info.
Od czwartku w lidlu ciążowe legginsy za dwie dyszki i topy do karmienia
Zobacz załącznik 1325556
Joasia M
Wyników dziś nie ma...powiedziałam że odezwę się do niego w środę...pewnie jak jutro będą to da znać...to jest gorsze niż te egzaminy które miałam w tamtym roku
Boziuuu jakie to przeslodkieZobacz załącznik 1325587
Dziewczyny muszę aż to wrzucić moja kociambra tak się właśnie wyleguje przytulona do brzuszka
Witam po pierwszym USG prenatalnym (Pappa mam od dawna ale nie umiem zinterpretować, czekam na wizytę u mojego gina). A co do USG to wszystko ok, tak bardzo się cieszę. Płci nie było szans poznać, powiedział albo chłopiec albo dziewczynkaserduszko bije, nerki pracują, żołądek jest, mózg też się rozwija tylko szkrab jest tak ruchliwy, że szok! Drugi gin już to stwierdził, że nader ruchliwe dziecko, już się boję... Zmierzyć ciężko, bo się rzuca, słodko rączkami macha i nóżkami jak na rowerkuzałączam zdjęcia, jedno to głowa z uśmiechem hehe
Załączniki
U mnie na teście pappa było wszystko jasno napisane. Niskie ryzyko trisomii. U Ciebie tak nie ma ?Witam po pierwszym USG prenatalnym (Pappa mam od dawna ale nie umiem zinterpretować, czekam na wizytę u mojego gina). A co do USG to wszystko ok, tak bardzo się cieszę. Płci nie było szans poznać, powiedział albo chłopiec albo dziewczynkaserduszko bije, nerki pracują, żołądek jest, mózg też się rozwija tylko szkrab jest tak ruchliwy, że szok! Drugi gin już to stwierdził, że nader ruchliwe dziecko, już się boję... Zmierzyć ciężko, bo się rzuca, słodko rączkami macha i nóżkami jak na rowerkuzałączam zdjęcia, jedno to głowa z uśmiechem hehe
Super zdjęcia. Ja niestety nie mam ładnego zdjęcia ale jutro idę do mojego lekarza to pewnie coś wstawię
StopKlatka
U Ciebie może było już z odniesieniem do Usg i wyliczeniem lekarza ? Ja dostałam dwa i na pierwszym faktycznie jest tylko wolne białko itp , w formie liczbowej co nic nie mówi ..dopóki lekarz nie wrzuci w programU mnie na teście pappa było wszystko jasno napisane. Niskie ryzyko trisomii. U Ciebie tak nie ma ?
Super zdjęcia. Ja niestety nie mam ładnego zdjęcia ale jutro idę do mojego lekarza to pewnie coś wstawię
reklama
Nie majakieś cyferki tylko...U mnie na teście pappa było wszystko jasno napisane. Niskie ryzyko trisomii. U Ciebie tak nie ma ?
Ja też nie miałam fajnego zdjęcia, te też ciężko było zrobić, bo dzidzi ruchliwe... Trzymam kciuki może u Ciebie się uda