reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowe mamy 2022

reklama
Ja juz po wizycie :) zapytalam ale lekarz stwierdzil ze nie widac 🥺 a dzis mam 15+3. Znaczy ja wiem ze poprostu mu sie nie chcialo przyjzec bo usg trwalo 10 sekund mimo ze zapytalam o ta plec. Cala wizyta trwala 5 min. Tak ze chyba umowie sie prywatnie.
Koniecznie jeśliasz możliwość, idź prywatnie. Co za dziady na NFZ przyjmują to przechodzi ludzkie pojęcie!

Cześć :) jestem po usg prenatalnym- lekarz stwierdził że m się na 100% nie nastawiać ale wygląda to za płasko na chłopca. Jak wasze doświadczenia czy spekulacje na prenatalnym potwierdziły się w przyszłości? Liczę na dziewczynkę 😍
Ja byłam na prenatalnym w 12+6 i lekarz był jakby przekonany że chłopiec. Bez wahania to powiedział. Więc wszystkim mówię że będzie syn. Gorzej jak na kolejnym badaniu się okaże co innego znów będzie trzeba odkręcać 😅 a Ty w którym tygodniu byłaś na prenatalnym?

Cześć :) jestem po usg prenatalnym- lekarz stwierdził że m się na 100% nie nastawiać ale wygląda to za płasko na chłopca. Jak wasze doświadczenia czy spekulacje na prenatalnym potwierdziły się w przyszłości? Liczę na dziewczynkę 😍
Mi tak :) na zwykłym usg wcześniej lekarz rzucił ze wygląda na chłopca i na prenatalnych inny dr mowi gdzie on widział chłopca, Ja obstawiam dziewczynkę następne w 16 tyg usg u swojego i potwierdził ze widzi dwa paseczki mamy jednak dziewczynkę 🤣🥰

Fajnie, że nie tylko ja tak mam 🙈😂😂😂 wiem, że to lekarz ale jakoś i tak dziwnie.. Pozatym mam przełożoną wizytę do kogoś innego bo mojego nie ma, niby to kobieta ale nigdy nie byłam u babeczki i jestem ciekawa 😁🤔
Ja przed moim ginem mogę paradować nie wstydzę się go w ogóle 🙈🙈🙈ale i tak zawsze chodzę w sukience. Kiedyś byłam u takiego starego gina to on jak pobierał mi cytologię to zawołał swoją żonę panią stomatolog do pomocy(!!!)🤣🤣🤣🤣miałam może z 18lat wtedy i byłam nieco zaskoczona🤣🤣🤣kiedyś lekarz badał mnie przez... Tyłek... Nie byłam dziewicą i on o tym wiedział... Więcej do niego nie poszłam i każdemu odradzam. A jeszcze jeden mówił, że wyglądam jak gwiazda telewizyjna (wcale tak nie wyglądam i nie wyglądałam) i kazał mi na kolejną wizytę przynieść łyżeczkę z domu bo będzie mi robił zasypkę borowinową. Oczywiście już się nie pojawiłam. Z takimi gagatkami mam do czynienia... Teraz ma za to przystojniaka i na poziomie aż miło się do niego idzie.

Taaaak, u mnie też kłopot, w aptekach mają po dwa opakowania i koniec, nie wiadomo kiedy następna dostawa. Ale udało mi się ostatnio zrealizować całą receptę w takiej niepozornej, małej aptece, tylko na kilka razy. Pani dzwoniła do mnie, że już mają następne opakowania i z racji ciąży mam pierwszeństwo i zaprasza po odbiór. Także mam na kilka tygodni. Ufff😅
Z racji ciąży ma się pierwszeństwo na heparyne? Z czego to wynika? Chciałabym wiedzieć jal będę walczyć 😂🤪

reklama
Ja byłam na prenatalnym w 12+6 i lekarz był jakby przekonany że chłopiec. Bez wahania to powiedział. Więc wszystkim mówię że będzie syn. Gorzej jak na kolejnym badaniu się okaże co innego znów będzie trzeba odkręcać 😅 a Ty w którym tygodniu byłaś na prenatalny

Ja byłam na prenatalnym w 12+6 i lekarz był jakby przekonany że chłopiec. Bez wahania to powiedział. Więc wszystkim mówię że będzie syn. Gorzej jak na kolejnym badaniu się okaże co innego znów będzie trzeba odkręcać 😅 a Ty w którym tygodniu byłaś na prenatalnym?
12+5 :)

Do góry