reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2022

reklama
Dziewczyny mdłości męczą mnie od samego rana do 14-15. Co radzicie?:)macie jakies sposoby?
Dobra jest herbatka imbirowa

Uffff ja poki co tylko ciezkie piersi i tyle. No moze delikatna awersja do zapachow, ale na szczęście żadnych mdłości poki co.

Uf jestem po wizycie. Ciąża wychodzi 5 dni młodsza ale na ten moment wszystko jest ok😊 TP 01.04.2022 więc miałam rację zostając z Wami😁😍

Super ! Gratuluje ! 😍

Ja sie umówiłam za tydzień na wtorek na wizyte, szybko, ale leki mi sie koncza i moze bedzie widac juz pęcherzyk czy dobrze umiejscowiony jest. Oby ! 😉

Hej,
Niesmialo bo nie jestem pewna, ale się witam (najwyżej tylko na chwile). Dzisiaj zrobiony test wyglądał tak, ale po 15-20 min był całkiem biały praktycznie. Niby to moja 3 ciąża ale zglupialam 😂

Zobaczymy za 2-3 dni co się wydarzy, ale zakładam ze róż nie bierze się z powietrza...

co sądzicie?
C364A54A-6843-4F63-80F2-7C568B41619E.jpeg

Ja dzisiaj z samego rana pojechałam na badania z krwi i coś czuję, że się skończy lekami na tarczycę.
Obawiałam się glukozy, a jest totalnie w środku normy, za to TSH 4,01 przy normie do 4,30.
No i ewidentnie mam niedobór żelaza.

Dziewczyny, suplementujecie się same żelazem, czy czekacie na zalecenia jakiś specjalnych preparatów od lekarza?

reklama
Do góry