reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2022

reklama
@TePati_95 są takie salony Day Spa. Kiedyś dostałam w prezencie masaż twarzy, dekoltu i rąk plus jakaś maseczka i kremy na koniec. Po wyjściu czułam się jak młody Bóg, a trwało to może 2h. Relaks gwarantowany, a czasowo też długo nie zajmuje :)

Może jakiś pakiet zabiegów SPA? Peeling + masaż etc. Przy półrocznym dziecku pewnie chętnie się zrelaksuje i powinna już móc na kilka godzin je z kimś zostawić. 🙂 Ew. jakaś bransoletka np. Lilou z grawerem albo jakiś charms jeśli nosi Pandorę lub inną bransoletkę tego typu. 🙂
też o tym pomyślałam, że to super sprawa dla kobiety, chwila relaksu i tylko dla siebie 😊

Matko wchodziłam na forum w południe i nie miałam przy tym dzwoneczku nowych postów teraz wchodzę dalej a tu 10 stron do czytania...
Zdaję się że Mała coraz częściej sobie podskakuje w brzuchu 🤪🥰 chyba tego detektora kupować nie będę. Jutro wchodzi 17 tydzień a te podskoki są od tygodnia z tym że od dwóch trzech dni wyraźniejsze i częściej

Miałam usg zwykle i przez pochwe lekarka bardzo miła, wszytko ok serduszko bije 🙂 czekam jesczse na badanie na fotelu bo jest jakiś bardzo ciężki poród i wszyscy lekarze tam poszli...
Super, najwazniejsze ze wszystko jest dobrze i dzidzia się tam trzyma 🥰 oby to nic poważnego się nie okazalo ale jak na usg wyglądało okej to super! Przynajmniej bedziesz juz spokojniejsza 😊

Dziewczyny, potrzebuje jakiejś inspiracji. Chciałabym zrobić jakiś prezent dla przyjaciółki która ostatnio bardzo mnie wspiera w każdej sytuacji. Kiedy jestem chora, przyjeżdża z rosołkiem, kiedy jestem smutna pojawia się z paczka czekoladek, zawsze słucha i nigdy mnie nie ocenia bez względu na wszystko. Macie jakiś pomysł jak mogłabym jej podziękować? Myślałam o jakimś fajnym prezencie ale nic nie przychodzi mi do głowy. Sama ma półrocznego synka i jest sportowym świrem. Naprawdę każdemu życzę takiej duszyczki w swoim życiu jak Ona.
Macie może jakieś pomysły? 😍
polecę Ci z czystym sumieniem szczotki do szczotkowania na sucho i kosmetyki od Lullalove, mają też gotowy zestaw na wyzwanie szczotkowanie, ale to już zależy jaki masz budżet. Dla mnie super prezentem są też książki + krem pistacjowy od Agnieszki Trolese, jeżeli twoja gwiazda też się pasjonuje Włochami jak ja to będzie wniebowzięta. Obczaj sobie instagram tasteandtravel_pl 😁 albo możesz pomyśleć nad bransoletką albo naszyjnikiem od Animal Kingdom, aktualnie mają piękną kolekcję dla matek niedźwiedzica z małym niedźwiadkiem - liczę, że znajdę to w tym roku pod choinką 😍

reklama
Miałam usg zwykle i przez pochwe lekarka bardzo miła, wszytko ok serduszko bije 🙂 czekam jesczse na badanie na fotelu bo jest jakiś bardzo ciężki poród i wszyscy lekarze tam poszli...
siedzę jak na szpilkach i czekałam na tą informację, że wszystko jest ok. Cholera dziewczyny, zżyłam się z Wami i czułam jak mnie paraliżuje, że tfu tfu odpukać... Przeżywam jak swoje. Trzymaj się tam Marta! Wszystkie trzymamy kciuki🤞

Do góry