reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2022

Ja dziewczyny jeszcze w łóżku w nocy obudziłam się z bólem z tyłu pleców jakby nerka w tak bardziej z boku i z tyłu po jednej stronie, ale na szczęście mi przeszło nie wiem co to było ale maskara 😩
Współczuję 😔 ważne że już przeszło 🙂 mi znowu z tydzień temu wszedł jakiś ból w lewą łydkę i lewy pół dupek... Aż chodzić nie mogę ale ze tylek i łydka? Kustykam jak pierdola z tym tyłkiem 🙈

reklama
Współczuję 😔 ważne że już przeszło 🙂 mi znowu z tydzień temu wszedł jakiś ból w lewą łydkę i lewy pół dupek... Aż chodzić nie mogę ale ze tylek i łydka? Kustykam jak pierdola z tym tyłkiem 🙈
ja to samo! Dokładnie ten sam ból i napieprzanko w kość ogonową. Gdzieś ucisk na nerwy, przechodzi i wraca co kilka dni, po prostu muszę to wyleżeć i grzeję dupkę ciepłym termoforem 🤭 bałam się trochę rwy kulszowej,bo to też wlasnie rwanie półdupek-pod kolano, ale nie było innych charakterystycznych objawów, więc lekarz kazał się nie martwić... I zwolnić tempo 😶

Dokładnie, czuję się jakby ktoś wybrał sobie nasze forum do czytania zamiast książki 🙈 mówiłyśmy z kąd jesteśmy, część z nas czym się zajmuje a nikt nie raczył się odezwać i chociaż napisać czego kolwiek a później czytam cos w stylu " nie wyobrażam sobie dnia bez Waszych historii" i myślę co???!!!

Dokładnie! Przecież my nie wymagałyśmy dzielenia się osobistymi historiami...

Mnie dopadło jakiś przeziębienie... 🙁 Już się tak cieszyłam, że Mąż przechorował a mnie się upiekło a tu...dupa! Tzn nie ma póki co tragedii, bo właściwie "tylko" gardło mnie boli. Płucze od wczoraj szałwią ale też czytam, że zdania podzielone czy można...jak żyć?!

A powiedzcie mi, kiedy mamy przejść na tą grupę prywatną? Listę mamy praktycznie zweryfikowaną, mamy 2 adminki to jakie teraz są kroki/ramy czasowe ? [emoji846]
@Ann_81 ?

Mam takie same odczucia jak Wy, bardzo dziwnie się z tą wiedzą teraz czuje, jak kolejne osoby się "ujawniają" [emoji85] niby publiczne wiec czego się spodziewać ale jak człowiek nie wie to inaczej podchodzi hehe
Ja już wcześniej poprosiłam administratorkę o grupę zamknięta ale nie odpisuje a to wszystko od niej zależy

ja to samo! Dokładnie ten sam ból i napieprzanko w kość ogonową. Gdzieś ucisk na nerwy, przechodzi i wraca co kilka dni, po prostu muszę to wyleżeć i grzeję dupkę ciepłym termoforem 🤭 bałam się trochę rwy kulszowej,bo to też wlasnie rwanie półdupek-pod kolano, ale nie było innych charakterystycznych objawów, więc lekarz kazał się nie martwić... I zwolnić tempo 😶
Może to ciążowe? 😁 Ale współczuję bo niby bardzo nie boli ale ja np jak siadam i krzywo usiądę to taki ból. Łapie jakby kość się "wygięła" 😐 Boże jaka stara jestem 😂🙈 z corka to nic a nic mi nie było, miałam siłę, humor i zdrowie a tu ooo.. Moja mama mówi że na pewno będzie chłopiec bo zupełnie inaczej wyglądam i się czuje jak z córką ale podobno nic między nogami nie ma 😁 ale jeszcze wczesnie więc może i syn będzie 😍😁

reklama
Do góry