reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2022

Też mam termin na 19 kwietnia i liczę, że jeszcze 2 tyg i będzie po sprawie. Na razie synek waży 2700. Ale zastanawiam się, na ile jestem teraz przeczulona i widzę u siebie objawy że to już niedługo. Mam dość obfity śluz, codziennie brzuch z kamienia i skorcze przepowiadające, od 2 dni bóle w tyle pleców, mały jest od 3 dni bardzo nadaktywny... Jak sytuacja u Was?
A to u mnie jakichkolwiek objawów brak 🙈 w piątek mam wizytę to mam nadzieję, że chociaż szyjka się cokolwiek ruszyła 😅

reklama
Mnie dziś przepowiadające bardziej wymęczyły niż porodowe z synkiem🙈 Mała zrobiła się spokojniejsza więc może rzeczywiście niedługo będę ją tulić 😁 Termin mam jak @Qruszon na 1.04 chociaż już od dawna w rodzinie robią zakłady, że urodzę 29.03 nie wiedzieć czemu🤣

My dziś po wizycie, 36+3, waga 2710 i powiedział ze jest idealna 🙂 wszystko pozamykane i twarde wiec nic się nie zapowiada. W czwartek lekarz ma dyżur w szpitalu i wstępnie kazał przyjść na ktg, ale mam się odezwać wcześniej do niego i da mi znać czy jest sens czy maja sajgon na oddziale🙂

Hej. Nie jestem tu od początku, ale rzucił mi się wątek na forum.
Jestem w 35+4 dzisiaj i zaczęły mi się przepowiadające już jakiś tydzień temu. Dzisiaj był taki dzień, że bardzo twardy brzuch miałam. Ale póki co jest wysoko. W czwartek mam wizytę to okaże się co i jak :)
Mój synek w 31+3 miał już 2kg, więc ciekawa jestem ile ma teraz
Też mam termin na 19 kwietnia i liczę, że jeszcze 2 tyg i będzie po sprawie. Na razie synek waży 2700. Ale zastanawiam się, na ile jestem teraz przeczulona i widzę u siebie objawy że to już niedługo. Mam dość obfity śluz, codziennie brzuch z kamienia i skorcze przepowiadające, od 2 dni bóle w tyle pleców, mały jest od 3 dni bardzo nadaktywny... Jak sytuacja u Was?

Mnie dziś przepowiadające bardziej wymęczyły niż porodowe z synkiem🙈 Mała zrobiła się spokojniejsza więc może rzeczywiście niedługo będę ją tulić 😁 Termin mam jak @Qruszon na 1.04 chociaż już od dawna w rodzinie robią zakłady, że urodzę 29.03 nie wiedzieć czemu🤣
O witaj w klubie. Ja czasami co pare dni mam przepowiadające a poza tym kompletnie nic. Wiadomo grawitacja, plecy wstawianie do toalety, ale poza tym cisza w eterze:-)
Bądźmy dobrej myśli, ze już za chwile. Chociaz 01.04 to prima aprilis, wiec Maleństwa zrobią Nam psikusa. Na 100% 🙂😅

O witaj w klubie. Ja czasami co pare dni mam przepowiadające a poza tym kompletnie nic. Wiadomo grawitacja, plecy wstawianie do toalety, ale poza tym cisza w eterze:-)
Bądźmy dobrej myśli, ze już za chwile. Chociaz 01.04 to prima aprilis, wiec Maleństwa zrobią Nam psikusa. Na 100% 🙂😅
Dziś się wyspałam jak nigdy🙈 Od razu humor lepszy😄 Za dobrze się czuję, więc wątpię żeby to miało być dzisiaj ale ten 1.04 to taka fajna data🤣

Hmmm, to ja chyba jestem coraz lepszej mysli, mam 36+6, przepowiadające, szyjka się zaczęła zmiękczać w już w 35, i mam wiele "książkowych" objawów, może chociaż o tydzień się.moje męki skrócą 😄

reklama
Hmmm, to ja chyba jestem coraz lepszej mysli, mam 36+6, przepowiadające, szyjka się zaczęła zmiękczać w już w 35, i mam wiele "książkowych" objawów, może chociaż o tydzień się.moje męki skrócą 😄
Chyba większość z nas chciała by mieć już poród za sobą😄 Ta końcówka jest strasznie męcząca 🙄

Do góry