Colorful92
Fanka BB :)
D
Myślę, jeszcze o usg w lux, ale czuje, że Dzidziuś cały czas tak samo leży, w tym samym miejscu kopie. Ja tez dużo siedzę w pracy, mniej się ruszam.. może nie ma miejsca za dużo na obroty..
Dziękuję! <3na ten moment (24 tc) nie jestem jeszcze na zwolnieniu,bo nie chciałam,ale lekarze już mi kręcili nosem, żebym się nie forsowała. Wiesz, to wszystko zależy od lekarza, jeżeli masz kogoś normalnego to da bez tłumaczenia, a jak masz wariata to ci powie, że ciąża to nie choroba i da zwolnienie na tydzień, łaskawca. Nie wiem kogo masz, po prostu po ludzku pogadaj, że już ci ciężko i tyle
Płcią się nie przejmuj, zdarzają się i takie historie, gdzie płeć znana, a podczas porodu w ogóle rodzi się co innego gustuję w neutralnych barwach na szczęście, więc jak z mojego chłopaka zrobi się jednak dziewczyna to i tak damy radę obskoczyć
Myślę, jeszcze o usg w lux, ale czuje, że Dzidziuś cały czas tak samo leży, w tym samym miejscu kopie. Ja tez dużo siedzę w pracy, mniej się ruszam.. może nie ma miejsca za dużo na obroty..