reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Położna mi powiedziała że gdy są grudki to znaczy że pokarm tłusty. Ale to dobrze 😉
U nas najlepszą noc od początku! Młody co 3 h się budził, zjadał i zasypiał ☺️
Także i ja się wyspałam, mimo że z przerwami 😉
To dobrze wiedzieć :) niby 3dziecko a się nie zagłebiałam w to 🙈🙈
U nas też co 3 godz także idzie się wyspać 😊
Dziewczyny któraś tu pisała o tych kroplach biogai, one pomagają na brzuszek? Widzicie efekty?
Ja pisałam ☺☺ nam pomaga, mała tak nie płacze, zaczęła lepiej odbijać, także polecam 😊

To dobrze wiedzieć :) niby 3dziecko a się nie zagłebiałam w to 🙈🙈
U nas też co 3 godz także idzie się wyspać 😊

Ja pisałam ☺☺ nam pomaga, mała tak nie płacze, zaczęła lepiej odbijać, także polecam 😊
A przy kupkach robi różnicę? U mnie małej ciężko gazy i kupka wychodzi i się własnie nad nim zastanawiam? 🤔🤔

@ewon Jak oceniasz 3 poród? Szybciej, łatwiej, bardziej bolało niż poprzednie?
Mój teraz był drugi i mam wrażenie, że bolalo bardziej, chociaż mega szybko bo 1,5h 😁 No i obkurczanie macicy to był koszmar, aż mi niedobrze było i słabo się robiło, ciemno przed oczami...
Zastanawiam się czy przy ewentualnym trzecim zdążyłabym dojechać do szpitala 😄

Hej ;)
@PaulinxBB ja jeszcze nie urodziłam.. dzisiaj od kilku godzin mam jakieś dziwne przeczucie.. nie wiem czy to Mała się tak w brzuchu przewala czy brzuch mi mocno twardnieje bo to jakieś pierwsze skurcze.. ehh

Poza tym ogólnie to siedzi mi dalej wysoko.. mam wrażenie jakby była poprzecznie ułożona.. bo u góry twardo A na dole brzucha kompletnie nic nie czuć..

reklama
U mnie tez nic oprucz tego ze co zjem to jestmem w toalecie i mnie w srodku juz tak wszystko strasznie boli czekam na skurcze albo az wody odejda.

Przy kolejnym dziecku po porodzie przy karmieniu jak sie macica obkurcza to tak bol niesamowity [emoji849]

Do góry