Lili90
Fanka BB :)
Powiedz mi czy przed karmieniem przemywasz sutki z tego maltanu?Na sutki polecam Maltan maść, mi mega ulgę przynosi, a do tego kapturki-bez nich nie dałabym rady chyba
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powiedz mi czy przed karmieniem przemywasz sutki z tego maltanu?Na sutki polecam Maltan maść, mi mega ulgę przynosi, a do tego kapturki-bez nich nie dałabym rady chyba
Trafiłam na patologie z krwawieniem po wizycie u mojego gin, po dwóch dniach obserwacji, lekarz zaproponował indukcję, bo szyjka w zasadzie była gotowa na poród, 2cm rozwarcia i miękka, plus cukrzyca, tak na prawdę jakby mnie wypuścili to mogłabym wrócić za pare dni już z akcją...A czemu mialas wywolanie w 38 tyg?
Nie trzeba zmywać-upewniałam się u położnej, ścieram tylko nadmiar wkładką laktacyjnąPowiedz mi czy przed karmieniem przemywasz sutki z tego maltanu?
Oj to może szykuje się do wyjścia powoli, ja strasznie nisko też czułam małą od 37 tyg, i szyjkę już miałam na 1,5 cmDziewczyny, tak mnie bolą ruchy dziecka, że nie mogę znaleźć sobie miejsca. Cyklicznie powtarza się to wieczorami i jest takie okropne, że naprawdę juz nie moge Krzyczę na męża za każde jego spojrzenie na mnie i każde słowo. Ogólnie czuje te ruchy bardzo nisko, przy samym pęcherzu, nie są to skurcze bo to jest praktycznie ciagly ból jakby mnie ktos tam na dole ściskał pecherz i tylko mocniej i mocniej, płakać mi się chce normalnie juz nie wiem co mam robić
Łącze sie w bólu. U nas od kilku dni wieczory są koszmarne. Mały się wypina przy żebrach tak ze aż skóra boli, a na dole mam wrażenie jakby mi ktoś igły wbijał.Dziewczyny, tak mnie bolą ruchy dziecka, że nie mogę znaleźć sobie miejsca. Cyklicznie powtarza się to wieczorami i jest takie okropne, że naprawdę juz nie moge Krzyczę na męża za każde jego spojrzenie na mnie i każde słowo. Ogólnie czuje te ruchy bardzo nisko, przy samym pęcherzu, nie są to skurcze bo to jest praktycznie ciagly ból jakby mnie ktos tam na dole ściskał pecherz i tylko mocniej i mocniej, płakać mi się chce normalnie juz nie wiem co mam robić
Łącze sie w bólu. U nas od kilku dni wieczory są koszmarne. Mały się wypina przy żebrach tak ze aż skóra boli, a na dole mam wrażenie jakby mi ktoś igły wbijał.