reklama
modesty
Fanka BB :)
Daj znac co i jak po wizycie [emoji846]
Byłam pierwszy raz u innej pani doktor, bo zrezygnowalam z tamtej prowadzącej i najpierw powiedziała że dzisiaj to już przyjmie ale żeby poszukać kogoś innego, ale później jako że tak późny etap to kazała przyjść do niej za 2 tyg czyli na tydzień przed terminem. Dała skierowanie na ktg i żeby za tydzień zadzwonić i się umówić. Był trochę problem ze zwolnieniem bo mam do poniedziałku i nie mogą przedłużyć Ale umówili mnie do innego lekarza na ten dzień po to, więc może nawet bez badania ale Dobrze że chociaż to bo teraz nawet rodzinnego nie mam
Ogółem to pytała mnie o przebieg ciąży i powiedziała że to już trudno że brałam immunoglobuline ale ona uważa że to nie ma sensu w ciąży, że to chodzi tylko o kontrakt i pieniądze. Uspokoiła mnie bo mówi że rozwarcie na opuszek, a wewnętrznie zamknięte, to jednak różnica niż na palec...
Na 36+5 stuknęlo 20 kg
malwina321
Zaciekawiona BB
U mnie 37+4, wczoraj myślałam że urodzę ale mały zrezygnował i bóle przeszły
Waga urodzeniowa 2970g sprawdziła się bo przed samym porodem powiedział mi że ok 2950g będzie miałaA jak twoja mala jezeli chodzi o wage? Sprawdzilo sie wd usg ze jest taka mala? Czy przybrala na wadze do porodu?
My jutro wyjdziemy do domu.
Z takich objawów tuż przed porodem to pamiętam że ciągnęło, parcie w dole brzucha, drętwienie bum powiedziała i potem tuż przed skurczem taki szybki energiczny ruch dziecka, którego już dawno nie było z braku miejsca. Ruch był w dole brzucha. I dalej to już ten pierwszy mega duży skurcz który zginął mnie w pół. A dalej to pisałam, wszystko szybko. Wody zaczęły się sączyć i ostatecznie chlusneło pod szpitalem. Szłam cała mokra, spodnie, gacie, buty. Na izbie już rozwarcie na 5 było a siła skurczy wzrosła bardzo, i chyba co 2 min.były. zupełnie inaczej niż przy pierwszym porodzie
Czekam na to wyjście do domu, dużo jednak rodzących jest. Jestem na sali z dwoma innymi mamami w tym jedna bliźniaczki ma. O spaniu nie ma mowy, co uda mi się młodego uśpić to ktoś przychodzi bo teraz będzie go badał piersi bolą, sutki bardzo. Ciężko mi nadążyć z produkcją mleka a syn mój głodomór. Na noc składam broń i idę po posiłki w postaci butli z mlekiem żeby chociaż na 2h-3h zasnął.
Z takich objawów tuż przed porodem to pamiętam że ciągnęło, parcie w dole brzucha, drętwienie bum powiedziała i potem tuż przed skurczem taki szybki energiczny ruch dziecka, którego już dawno nie było z braku miejsca. Ruch był w dole brzucha. I dalej to już ten pierwszy mega duży skurcz który zginął mnie w pół. A dalej to pisałam, wszystko szybko. Wody zaczęły się sączyć i ostatecznie chlusneło pod szpitalem. Szłam cała mokra, spodnie, gacie, buty. Na izbie już rozwarcie na 5 było a siła skurczy wzrosła bardzo, i chyba co 2 min.były. zupełnie inaczej niż przy pierwszym porodzie
Czekam na to wyjście do domu, dużo jednak rodzących jest. Jestem na sali z dwoma innymi mamami w tym jedna bliźniaczki ma. O spaniu nie ma mowy, co uda mi się młodego uśpić to ktoś przychodzi bo teraz będzie go badał piersi bolą, sutki bardzo. Ciężko mi nadążyć z produkcją mleka a syn mój głodomór. Na noc składam broń i idę po posiłki w postaci butli z mlekiem żeby chociaż na 2h-3h zasnął.
ola13650
Gratulacje [emoji846]
Hej
My rozpakowane w szpitalu byłam o 7.45 o 11 wzięli mnie na oddział, że nie miałam świeżej morfologii musiałam czekać na wyniki.
G 14:01 przyszła na swiat Marta 3350g 52cm
PaulinxBB
Aktywna w BB
Gratulacje! Dużo zdrówka i szybkiego powrotu do domkuHej
My rozpakowane w szpitalu byłam o 7.45 o 11 wzięli mnie na oddział, że nie miałam świeżej morfologii musiałam czekać na wyniki.
ola13650
Napewno jak wyjdziecie do domu laktacja sie rozkreci ja nie mialam pokarmu przez pieresze 3 doby w domu taki nawal ze strasznie wszystko bolalo.
Zobaczymy jak teraz bedzie ale bardzo zazdroszcze ze macie to juz za soba.
Zobaczymy jak teraz bedzie ale bardzo zazdroszcze ze macie to juz za soba.
My jutro wyjdziemy do domu.
Z takich objawów tuż przed porodem to pamiętam że ciągnęło, parcie w dole brzucha, drętwienie bum powiedziała i potem tuż przed skurczem taki szybki energiczny ruch dziecka, którego już dawno nie było z braku miejsca. Ruch był w dole brzucha. I dalej to już ten pierwszy mega duży skurcz który zginął mnie w pół. A dalej to pisałam, wszystko szybko. Wody zaczęły się sączyć i ostatecznie chlusneło pod szpitalem. Szłam cała mokra, spodnie, gacie, buty. Na izbie już rozwarcie na 5 było a siła skurczy wzrosła bardzo, i chyba co 2 min.były. zupełnie inaczej niż przy pierwszym porodzie [emoji6]
Czekam na to wyjście do domu, dużo jednak rodzących jest. Jestem na sali z dwoma innymi mamami w tym jedna bliźniaczki ma. O spaniu nie ma mowy, co uda mi się młodego uśpić to ktoś przychodzi bo teraz będzie go badał [emoji2362] piersi bolą, sutki bardzo. Ciężko mi nadążyć z produkcją mleka a syn mój głodomór. Na noc składam broń i idę po posiłki w postaci butli z mlekiem żeby chociaż na 2h-3h zasnął.
reklama
Gratulacje! Zdrówka dla was!Hej