reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

@Patii_666 gratuluję i dużo zdrówka dla Was. Wow to szybko wypuszczają 😄

A ja cały dzień przeleżałam i ogladałam serial. Młoda grzecznie siedzi sobie 😆
Ale jutro ostatni dzień w domku i w środę do szpitala 😁😁😁

reklama
...traz to już wolę w poniedziałek wieczorem rodzić, po świętach 😜, bo inaczej święta w szpitalu.
Kochanie, tak jak się umówiłam tak królik wyskoczył. Wczoraj o 18:30 położyłam się po wizycie u siostry i nagle bardzo spokojny maluch gwałtownie się ruszył i dostałam mega skurcz, taki w skali od 1-10 to na 7 chyba był. Dalej to poczułam że aż majty mam mokre bo wody zaczęły się sączyć. O 19:15 już wsiadałam do samochodu do szpitala. O 19:30 na izbie rozwarcie na 5 i skurcze co chwilkę mega mocne, także że prawie po ścianach chodziłam. Młody urodził się o 20:19, mega szybko, po kilku partych.
3550g 53cm.
Cyca złapał odrazu w nocy i ładnie ssie.
Teraz trzymam za was kciuki!

Kochanie, tak jak się umówiłam tak królik wyskoczył. Wczoraj o 18:30 położyłam się po wizycie u siostry i nagle bardzo spokojny maluch gwałtownie się ruszył i dostałam mega skurcz, taki w skali od 1-10 to na 7 chyba był. Dalej to poczułam że aż majty mam mokre bo wody zaczęły się sączyć. O 19:15 już wsiadałam do samochodu do szpitala. O 19:30 na izbie rozwarcie na 5 i skurcze co chwilkę mega mocne, także że prawie po ścianach chodziłam. Młody urodził się o 20:19, mega szybko, po kilku partych.
3550g 53cm.
Gratulacje❤️ ja jestem w 38+2 i czekam jak mój drugi Kwiatuszek przyjdzie na świat. Super , że tak szybko Ci się udało urodzić 😉

3550g 53cm.
Gratuluję kochana 😘😘😘 , wow to szybka akcja była 😱 dobrze, że szybko pojechałaś do szpitala. Brawo 👏 życzę wam dużo zdrówka 😘😘😘

3550g 53cm.
Wow! Gratulacje! Szybką akcja😍😍😍 Życzę szybkiego powrotu do domku i zdrówka❤️
Ja z moją się umówiłam, że jak wyjdę jutro od fryzjera, to może się rodzic, ciekawe czy mnie posłucha tak jak Twój Maluszek 🤔😂

A Wy dziewczyny jak tam się czujecie po świętach? Ja od dwóch dni, niemal bez przerwy mam zgagę 🐲 🙄 Wczoraj w nocy była tak silna, że przez jakieś 3 godziny mogłam zapomnieć o śnie 😒

A Wy dziewczyny jak tam się czujecie po świętach? Ja od dwóch dni, niemal bez przerwy mam zgagę 🐲 🙄 Wczoraj w nocy była tak silna, że przez jakieś 3 godziny mogłam zapomnieć o śnie 😒
Też tak mam ostatnie dni tzn nocki ze zgaga. Do tego synek się mocno rozpycha jak nigdy. Wszystko mnie boli w środku ale ogólnie to cisza i spokój , synkowi się nie spieszy 🤷

Też tak mam ostatnie dni tzn nocki ze zgaga. Do tego synek się mocno rozpycha jak nigdy. Wszystko mnie boli w środku ale ogólnie to cisza i spokój , synkowi się nie spieszy 🤷
No właśnie, moja też się tak rozpycha, że czasami to nie mam mocy 😔 Naczytalam się o tym, że zgaga nasila się tuż przed proodem, ale juz nawet nie czytam, bo tylko robię sobie nadzieję 😂

reklama
Do góry