Do 4 kwietnia do północy.Decydują o tym lekarze na porodówce covidowiej.
Zalezy od stanu , zalezy od szpitala
Do kiedy masz kwarantanne?
Ja nie mam sily na rodzenie wyjde po 10 schodach to mam ochote umrzec a co dopiero rodzic
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Do 4 kwietnia do północy.Decydują o tym lekarze na porodówce covidowiej.
Zalezy od stanu , zalezy od szpitala
Do kiedy masz kwarantanne?
Schody to nie poródDo 4 kwietnia do północy.
Ja nie mam sily na rodzenie wyjde po 10 schodach to mam ochote umrzec a co dopiero rodzic
Współczuję, trzymam kciuki żebyś wróciła do zdrowia przed porodem. Jeśli chodzi o CC to wiadomo, wszystko zależy od lekarza. Mam nadzieję że Twój będzie wyrozumiały i obiektywnie oceni jaki poród będzie lepszy w Twoim przypadku. Nawet jeśli wolisz CC a będziesz musiała rodzic naturalnie, to spróbuj się trzymać chociaż tego, że tak jest lepiej dla dziecka - może doda Ci to sił. Ja sama nie potrafię zdecydować jaki poród bym wolała, więc cieszę się, że to nie Ja decydujeDo 4 kwietnia do północy.
Polecam jeszcze sprzątanie. U mnie ruszyło wieczorem jak po południu podłogi myłamI mnie waga +11 kg.
Na USG w poniedziałek młody miał 3415.
3xS sex-nie pomogło, teraz jestem na spacerze także zobaczymy, jak nie to zawsze zostają schody
Posprzątałam na święta (okna, łazienka, podłogi). Dziś jeszcze kuchnia mi została. I nicPolecam jeszcze sprzątanie. U mnie ruszyło wieczorem jak po południu podłogi myłam
Czuje jak dużo się nachodzeDziewczyny, a czy któraś z Was czuje takie rozpieranie w okolicach krocza?