Patii_666
Fanka BB :)
Ja mam w czwartekJeju a ja na glukozę pojadę chyba w tym tygodniu..
Miałam jechać dziś, ale zamiast tego zrobiłam sernik
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam w czwartekJeju a ja na glukozę pojadę chyba w tym tygodniu..
Miałam jechać dziś, ale zamiast tego zrobiłam sernik
Ja nie, ale są dziewczyny które dzięki oszczędnemu trybowi życia szyjkę sobie wydłużyły. Jak krótka jest u ciebie? Co mówi lekarz?Cześć dziewczyny, jestem w 24 tyg .któraś ma problem ze skrócona szyjka ?
Może dziecko się rozpycha? Moja czasem jak mi strzeli w pępek to taki wulkan mi się robiJestem w 24 tyg ale wieczorami zauważam takie krótkie napięcia, twardnienia brzucha zwłaszcza przy pępku, też tak macie? Tydzień temu na wizycie wszystko było ok.
Może, to jest nowość takze chyba muszę to poobserwowaćMoże dziecko się rozpycha? Moja czasem jak mi strzeli w pępek to taki wulkan mi się robi
Dzięki, może faktycznie to jest toJa też mam twardy brzuch, ale jak młoda właśnie się wypycha. Zazwyczaj wygląda to jak niezły skurcz
Lekarz powiedział, że sporo sie skróciła , żeby się oszczędzać najlepiej nic nie robić , bo nie ma żartów...Ja nie, ale są dziewczyny które dzięki oszczędnemu trybowi życia szyjkę sobie wydłużyły. Jak krótka jest u ciebie? Co mówi lekarz?
Ja cię nie położył do szpitala to nie jest tragicznie. Ale oszczędzaj się i wstawaj tylko na siku i jeść. Mam nadzieję, że masz taką możliwośćLekarz powiedział, że sporo sie skróciła , żeby się oszczędzać najlepiej nic nie robić , bo nie ma żartów...