reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Hej mamuśki ja po wizycie kontrolnej u pediatry z Nadia i mamy skierowanie na oddział na diagnostykę. W poniedziałek rano mam dzwonić to mi poda kiedy czy od razu czy na drugi dzień.. Po lekach kupy się poprawiły ale prpblemuz brzuchem i skurczami pozostał. Mamy być przygotowane na dwa lub trzy dni że poleżymy. Przerażona jestem i płakać mi się chce. Muszę starsza córkę zostawić z moim mężem a oni nie dogaduj się zupełnie znowu będą telefony, płacz Natali I stres.. Szlak by to trafił ale w końcu muszą znałeśc powód tych boli brzuszka 😭😭😭
Dodatkowo jutro mam wizytę u Gin i mam nadzieję że z maleństwem wszystko ok bo jak na ten tydzień rzadko czuje ruchy, oby to przez to że gruba jestem
Będę trzymać kciuki i za usg i za Nadię i Was w szpitalu😘 będzie dobrze, lepiej, że ją zdiagnozują, niż miałoby się coś wydarzyć. Dodatkowo pomyśl, że należysz do tych szczęściarzy, którzy nie mają koronawirusa a ktoś się nimi zainteresował i chce diagnozować i robić badania w szpitalu ;) tylko się cieszyć 😉

Będę trzymać kciuki i za usg i za Nadię i Was w szpitalu😘 będzie dobrze, lepiej, że ją zdiagnozują, niż miałoby się coś wydarzyć. Dodatkowo pomyśl, że należysz do tych szczęściarzy, którzy nie mają koronawirusa a ktoś się nimi zainteresował i chce diagnozować i robić badania w szpitalu ;) tylko się cieszyć 😉
Dziękuję za dobre słowa i tak dobrze ze nas nie odsyłają od lekarza do lekarza choć przyznam że pewnie ciężko będzie mi w szpitalu wysiedzieć i wyszukiwać zajęcia cały dzień dla małej bo ona nie śpi w domu tylko zawsze w wózku na spacerze więc będzie aktywna od 7 pewnie do 21.. W domu to mój ojciec to mąż mnie zmienia przy opiece a tam jazda bez trzymanki 😥ale wszystko przetrwam byle z małą było dobrze

Dziękuję za dobre słowa i tak dobrze ze nas nie odsyłają od lekarza do lekarza choć przyznam że pewnie ciężko będzie mi w szpitalu wysiedzieć i wyszukiwać zajęcia cały dzień dla małej bo ona nie śpi w domu tylko zawsze w wózku na spacerze więc będzie aktywna od 7 pewnie do 21.. W domu to mój ojciec to mąż mnie zmienia przy opiece a tam jazda bez trzymanki 😥ale wszystko przetrwam byle z małą było dobrze
Ojej, a co się dzieje? :(
Mój mały miał odkąd skończył kilka miesięcy problemy z brzuszkiem, nachodziliśmy się po lekarzach, badaniach, najeździliśmy po szpitalach i nic nie wykryli :(

Jak nie będzie miała drzemki, to pewnie szybciej padnie, a Ty sobie odpoczniesz ;) znam to- moja też tylko w wózku śpi ;)

reklama
Do góry