Martxx1
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie tak samo wczoraj siedziałam na chrzcinach i śmiać mi się chciało, że tak mi tam pykaDla mnie to też takie bąbelki - pyknięcia, ale bezgłośne w przeciwieństwie do jelit czuję je dosyć nisko i to takie inne uczucie, nie wiadomo jak opisać, ale czuję codziennie i coraz częściej
Hihihihi, jak zaśnieJa na razie znikam bo znowu dostaje opiernicz, że cały dzień przy telefonie Ale zajrzę za kilka godzin
to moze jakiś grupowy układ online wykonamy@PałkaZapałka dokładnie taki padł argument, że niektóre dziewczyny nie chcą, by ktoś był na dwóch wątkach prywatnych, bo może "wynosić" informację.
@Martxx1 ja generalnie wyrażę zgodę byś przeszła na prywatny dopiero jak zaśpiewasz piosenkę i zatańczysz, trudno
dobrze ze zupe naprawilas bo byś dopiero szlaban na forum dostałaJa na razie znikam bo znowu dostaje opiernicz, że cały dzień przy telefonie Ale zajrzę za kilka godzin
Ja tez wieczorem lub wcześnie rano gdy leżęJa czuje najczęściej wieczorem kiedy usiądę lub się położę
Ra ta ta ta taKolorowe jarmarki?