reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Nie byłam jeszcze z wynikami morfologii u ginekologa, a kompletnie się na tym nie znam. Wyszły mi obniżone limfocyty, monocyty i eozynofile, a neutrofile powyżej normy. Ale nic mi to nie mówi. A jak pozbyłaś się anemii? Myślałam że może spróbuję chociaż jedną dziennie pokrzywę pić, ale nie wiem czy na pewno można 😐

a jak z hemoglobina? W normie jest?

reklama
hmm...czytałam na szybko, że te limfocyty mogą oznaczać anemię tzn jakiś jej rodzaj i że w ciąży one często spadają...kurczę myśle, ze to może być zależne od tych parametrów, które nie są w normie
Dziękuję ♥️, tylko jak sobie radzić w tym kierunku? I co na te wypadajace włosy? 😥 Za tydzień mam wizytę to też zapytam o to.

A z tarczycą wszystko ok? W niedoczynności tarczycy często wypadają włosy.
Biorę Eutyrox 50, bo TSH skakało na początku ciąży do 2.3, teraz niezmiernie od 8 tygodni na poziomie 1.3.
Muszę przyznać że jestem zrozpaczona 😥 już nawet myślę o tym czy nie ściąć włosów do ramion, a mam obecnie bardzo długie.

reklama
Do góry