reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Hejka.
Ja dzisiaj mam wizyte, ale dopiero na 17:00:) nie moge ske doczekac!
Z roku na rok, te wszystkie swiateczne gadzety pojawiaja sie co raz wczesniej. Kiedys po wszystkich swietych zaczynaly sie mikolaje itd, a teraz juz we wrzesniu w niektorych sklepach. Lubie swieta, ale czesto za nim do nich dotrwam to przez te sklepy mam ich serdecznie dosc... za szybko nas bombarduja tym nastrojem:p
Hejka. Ja też dzis wizytuje dopiero o 19:45. 20 pazdzienika mialam prenatalne czyli dopiero co i wszystki bylo ok. Lekarz plci nie określił ale podejrzewam trzeciego chłopaka.. Tak mi to wyglądało. Prenatalne mialam u innego lekarza. Zobaczymy co mój mi dzis powie

Hej dziewczyny, kurcze od dwóch dni mam taki problem ze w pochwie czuje taki ucisk. Nie boli mnie brzuch ani nic tylko takie dziwne parcie. Tez tak któraś miała? Myślicie ze panikować i dzwonić do lekarza ? 🤷🤷
Pytałam wczoraj lekarza o taki ból. U mnie to jakby ciśnienie, rozpieranie. Powiedziała, że jeśli przechodzi po położeniu się czy odpoczynku to nie ma co się martwić, że to pewnie więzadła, które w pozycji pionowej właśnie dają uczucie takiego ciśnienia w kroczu/pochwie.
Chociaż wiadomo, że w każdym przypadku może to być indywidualna sprawa i najlepiej jakby się lekarz wypowiedział ;)

U mnie dzisiaj 15+0, zaczynam nowy tydzień, czekam na ruchy 😊

Kupiłam dzisiaj kremówkę, bo skoro otworzyłam brzoskwinie to trzeba je jakoś wykorzystać, więc będą naleśniki z nutellą, bitą śmietaną i brzoskwiniami 😁 Już nie mogę się doczekać😊
Wy niedobre!!! 😁 Ja mam w planach robić muffinki dyniowe z wiśniami.. ale to tak już od 3 dni, może dziś w końcu zbiore się w sobie i się uda 😁

Hej dziewczyny ! :)

powiedzcie... czy miała z któraś z Was taką przypadłość ? Mianowicie.. cholenie swędzi mnie brzuch.. nie wiem czym to idzie, ale ciąglę się drapię.

Zauważyłam, że chyba zaczynają mi się powoli pojawiać rozstępy...czy to może mieć coś wspólnego ? I jak z tym cholerstwem walczyć ? 😥😥😥

@sad1717 serek topiony wymiata!! 🤤

Czarownice, która mówiła o brzoskwiniach??!! Dziś mój mąż mi mówi, że kupił brzoskwinie i będzie piec sernik!! Przecież ja od tych ciast to będę się za chwilę kulać 😂 a tu czas rogali świętomarcińskich 🤤

@Marynia88 jak możesz to zmien lekarza. Mój też jest specyficzny, nie wykazuje super entuzjazmu po informacji o pozytywnym teście, bo wie, że wszystko się może zdarzyć, ale też nie 'gasi' entuzjazmu pacjentki aż tak drastycznie. Zwraca uwagę, że trzeba być gotowym na wszystko, ale jakoś po ludzku. Choć słyszałam, że od niego też dziewczyny z płaczem wychodziły.

Hej dziewczyny ! :)

powiedzcie... czy miała z któraś z Was taką przypadłość ? Mianowicie.. cholenie swędzi mnie brzuch.. nie wiem czym to idzie, ale ciąglę się drapię.

Zauważyłam, że chyba zaczynają mi się powoli pojawiać rozstępy...czy to może mieć coś wspólnego ? I jak z tym cholerstwem walczyć ? 😥😥😥

Tak, nawilżenie częste brzucha ulży świądowi No a czy się pojawia rozstępy czy nie to już chyba genetycznie, choć moja babcia mama czy siostry na brzuchu rozstępów nie mają a ja zaś z 9 kresek mam po poprzednich ciążach.

reklama
Do góry