reklama
Marynia88
Moderator
U mnie dzisiaj 15+0, zaczynam nowy tydzień, czekam na ruchy
Kupiłam dzisiaj kremówkę, bo skoro otworzyłam brzoskwinie to trzeba je jakoś wykorzystać, więc będą naleśniki z nutellą, bitą śmietaną i brzoskwiniami Już nie mogę się doczekać
Oruszka88
Fanka BB :)
Hejka.
Hejka. Ja też dzis wizytuje dopiero o 19:45. 20 pazdzienika mialam prenatalne czyli dopiero co i wszystki bylo ok. Lekarz plci nie określił ale podejrzewam trzeciego chłopaka.. Tak mi to wyglądało. Prenatalne mialam u innego lekarza. Zobaczymy co mój mi dzis powieJa dzisiaj mam wizyte, ale dopiero na 17:00 nie moge ske doczekac!
Z roku na rok, te wszystkie swiateczne gadzety pojawiaja sie co raz wczesniej. Kiedys po wszystkich swietych zaczynaly sie mikolaje itd, a teraz juz we wrzesniu w niektorych sklepach. Lubie swieta, ale czesto za nim do nich dotrwam to przez te sklepy mam ich serdecznie dosc... za szybko nas bombarduja tym nastrojem
PasiastyOgon
Moderator
Pytałam wczoraj lekarza o taki ból. U mnie to jakby ciśnienie, rozpieranie. Powiedziała, że jeśli przechodzi po położeniu się czy odpoczynku to nie ma co się martwić, że to pewnie więzadła, które w pozycji pionowej właśnie dają uczucie takiego ciśnienia w kroczu/pochwie.Hej dziewczyny, kurcze od dwóch dni mam taki problem ze w pochwie czuje taki ucisk. Nie boli mnie brzuch ani nic tylko takie dziwne parcie. Tez tak któraś miała? Myślicie ze panikować i dzwonić do lekarza ?
Chociaż wiadomo, że w każdym przypadku może to być indywidualna sprawa i najlepiej jakby się lekarz wypowiedział
Martus122
Wy niedobre!!! Ja mam w planach robić muffinki dyniowe z wiśniami.. ale to tak już od 3 dni, może dziś w końcu zbiore się w sobie i się udaU mnie dzisiaj 15+0, zaczynam nowy tydzień, czekam na ruchy
Kupiłam dzisiaj kremówkę, bo skoro otworzyłam brzoskwinie to trzeba je jakoś wykorzystać, więc będą naleśniki z nutellą, bitą śmietaną i brzoskwiniami Już nie mogę się doczekać
edey
Hej dziewczyny !
powiedzcie... czy miała z któraś z Was taką przypadłość ? Mianowicie.. cholenie swędzi mnie brzuch.. nie wiem czym to idzie, ale ciąglę się drapię.
Zauważyłam, że chyba zaczynają mi się powoli pojawiać rozstępy...czy to może mieć coś wspólnego ? I jak z tym cholerstwem walczyć ?
powiedzcie... czy miała z któraś z Was taką przypadłość ? Mianowicie.. cholenie swędzi mnie brzuch.. nie wiem czym to idzie, ale ciąglę się drapię.
Zauważyłam, że chyba zaczynają mi się powoli pojawiać rozstępy...czy to może mieć coś wspólnego ? I jak z tym cholerstwem walczyć ?
magdula36
@sad1717 serek topiony wymiata!!
Czarownice, która mówiła o brzoskwiniach??!! Dziś mój mąż mi mówi, że kupił brzoskwinie i będzie piec sernik!! Przecież ja od tych ciast to będę się za chwilę kulać a tu czas rogali świętomarcińskich
@Marynia88 jak możesz to zmien lekarza. Mój też jest specyficzny, nie wykazuje super entuzjazmu po informacji o pozytywnym teście, bo wie, że wszystko się może zdarzyć, ale też nie 'gasi' entuzjazmu pacjentki aż tak drastycznie. Zwraca uwagę, że trzeba być gotowym na wszystko, ale jakoś po ludzku. Choć słyszałam, że od niego też dziewczyny z płaczem wychodziły.
Czarownice, która mówiła o brzoskwiniach??!! Dziś mój mąż mi mówi, że kupił brzoskwinie i będzie piec sernik!! Przecież ja od tych ciast to będę się za chwilę kulać a tu czas rogali świętomarcińskich
@Marynia88 jak możesz to zmien lekarza. Mój też jest specyficzny, nie wykazuje super entuzjazmu po informacji o pozytywnym teście, bo wie, że wszystko się może zdarzyć, ale też nie 'gasi' entuzjazmu pacjentki aż tak drastycznie. Zwraca uwagę, że trzeba być gotowym na wszystko, ale jakoś po ludzku. Choć słyszałam, że od niego też dziewczyny z płaczem wychodziły.
Agata19922
Hej dziewczyny !
Tak, nawilżenie częste brzucha ulży świądowi No a czy się pojawia rozstępy czy nie to już chyba genetycznie, choć moja babcia mama czy siostry na brzuchu rozstępów nie mają a ja zaś z 9 kresek mam po poprzednich ciążach.
Agata19922
Smaruje się narazie mustelle ale potem przeskakuje na elancyl jest to, dość drogi krem ale wydajny II siostry sobie go chwaliły.
reklama