reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

@Patii_666 @Nadziejka2021 no nie mogę Chyłki ogladać bo mi się ciśnienie podnosi. Tyle istotnych rzeczy mi pozmieniali, że się wkurzam co chwilę, no i ten beznadziejny Kordian 🤦 To jedyna seria Mroza, która lubię (reszta jak dla mnie bez składu i ładu dla kasy, byle szybciej) a i tu już się wkurzam i czekam, aż w Chyłkę trafi meteor albo porwą ja kosmici 🤦
niestety często filmy / seriale nie odzwierciedlają książek. Ja nie czytałam wiec biorę to jak jest 😁

reklama
My jesteśmy w trakcie remontów mieszkania po babci i myśleliśmy,że do końca października będziemy już mieszkać (w końcu sami, w końcu na swoim 🤍), a jeszcze kupa roboty.. żeby chociaż do końca listopada się udało.. no ale mój M. Robi wszystko sam, z pomocą mojego taty, bo nas plytkarz- kolega wystawił.. muszę przyznać,że jestem z Niego dumna, choć brakuje mi go w domu.. jak nie w pracy to w mieszkaniu 😔
Nasz remont trwał 10 dni, ja i dziecko byłyśmy wtedy chore, więc wszelkie decyzje i wybory spadły na męża i niestety jestem niezadowolona z połowy rzeczy, które tu są 🙈 sukcesywnie to jakoś poprawiamy, np nowe listwy przy ścianach, kolor drzwi, ścian itp. no ale chcieliśmy się szybko wprowadzić i nam się udało ;)
Oby u Was szybko poszło! Do porodu się wyrobi ;)

Powiem Wam, że ciągle słabo. Czy też macie jeszcze mdłości? 13+5 a mnie ciągle męczy...
Też mega współczuję w pierwszej ciąży miałam okropne mdłości i wymioty po 14 tygodniu jak ręką odjal 🙂napewno niedługo Ci przejdzie wiem ze mega uciążliwe są ja w obecnej ciąży przeszłam o wiele łagodniej ten ciężki okres na mdłości miałam sposób taki pepsi 🙂może spróbuj też może Ci zlagodzi

reklama
Powiem Wam, że ciągle słabo. Czy też macie jeszcze mdłości? 13+5 a mnie ciągle męczy...
ja tak już 17+4 jestem wiec czasami mini minimalnie ake prawie nic. Ew. Tylko czasem piersi bolą ale tez nie za mocno. No i to tyle a u Was tez przeszły objawy takie mocniejsze? Niby drugi trymestr to złoty czas ciąży - brzuch nie za duży i dolegliwości ustępują. No jedyne co to mecze się jak gdzieś chodze i spać idę ok 21 bo tez zmęczona 🤷🏼‍♀️ a u Ciebie to JesCze chyba czas mi jakoś tak może ok 15 ustąpiło

Do góry