LaetitiaAinos
Fanka BB :)
No pewnie może tyIII zawsze był dla mnie najgorszy. O ile w I wymioty, to jeszcze spać mogłam, to w III bezsenność, hemoroidy, zaparcia, cieknące piersi, wieczny ból kręgosłupa i przepowiadacze.Ja tam nie Mogę I Tak narzekać, wiem, że czasem będzie bolało, ale zawsze takie bóle mnie przerażają
W III będzie najlepiej
Takich to w głębokim poważaniu trzeba mieć pierworodnego rodziłam będąc 30latką. Prawie 10 lat temu ciąża tak późno, to był powód do wytykania palcem.Ogolnie kobiety "w wieku rozrodczym" to lekko nie maja. Nie ma dziecka- zle, a jak w ciazy to sto porad, a kumpele mowia ze jak juz jest dziecko to juz zupelnie masakra z tysiacami porad, czesto sprzecznych i dodatkowo nikt o nie nie prosil. Takze tylko dystans moze uratowac na szczescie jest coraz wiecej ludzi z wyczuciem i taktem, ktorzy sie nie wtracaja.
Smialismy z tekstów o chyrym dziecku znajomej w podobnym wieku. Cieszyliśmy się naszym szczęściem. Gadać zawsze będą. Z zazdrości, z zawiści, z nietrafnych wyborów. Po co się stresować??
Popieram wzdłuż i wszerz!Ja z córką jak byłam w ciąży szłam na krótko. Nie życzę sobie dotykania mnie czy mojego brzucha w żaden sposób! Mają swoje brzuchy. To już jest totalne przekroczenie granicy mojej swobody i intymności. Za każdym razem odmawiałam i to sie nie zmieni.
Mój mąż czuje się urażony, że nikt go po siusku nie chce klepać a mnie po brzuchu tak w takich sytuacjach dopytuje się o to potencjalnego macacza i konsternacja! Każdy ma acz NAGLE rozumie, że to przekroczenie pewnej granicy
O tak! O wpadce też już słyszałam kilka razy. Najlepsze, że stwierdzają to ci, którym mówimy tylko "dzień dobry". Znawcy tematuspoko, potem pytaja trzecieeeee? cooooo? ale to chyba wpadka a nie planowane xD
Jadę dzisiaj po kozaki. Trzymajcie kciuki.
Już cztery pary odesłałam, więc teraz stacjonarnie poszukam.