reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Hmm chyba luteina pod język jest płatna. Ja biorę dopochową i ostatnio mówił mi ginekolog, że może mi zmienić na tą pod język, ale że to drożej wyjdzie. A receptę bezpłatną na dopochwową mi wystawił, tylko później cyrki w aptece były z realizacja.

Ja też właśnie dostałam receptę i gin wpisał mi tylko na recepcie C a nie podczas wypisywania i kurde normalnie musiałam płacić za luteinę... A ostatnio wypisywała mi dziewczyna co się uczyła jedno opakowanie luteiny i kurde jutro muszę dzwonić do położnej by mi ta receptę poprawili bo mi na 100% i znów bez C i jak mi babka zaspiewlaa 130zl za opakowanie to podziękowałam... Blister jeszcze jeden mam a nie będę tyle kasy dawała skoro mogę mieć to za darmo
A ja mam C i nie wchodzi za darmo i oczekuje za darmo!!!! Lekarka już bezsilna!!

Hmm chyba luteina pod język jest płatna. Ja biorę dopochową i ostatnio mówił mi ginekolog, że może mi zmienić na tą pod język, ale że to drożej wyjdzie. A receptę bezpłatną na dopochwową mi wystawił, tylko później cyrki w aptece były z realizacja.
Na liście w MZ jest podjezykowa bezpłatnie i nie wiem co zrobić?
Czy to wina recepty czy apteki (byłam w 3).
Ma ktos IKP by sprawdzic jakie oznaczenia miala recepta zrealizowana bezpłatnie w polu odpłatność?
Lekarka uwaza ze to C powinno byc uznane a nie 100%!

Załączniki

• 20201012_182028.jpg
    20201012_182028.jpg
    67,6 KB · Wyświetleń: 35
reklama
Na liście w MZ jest podjezykowa bezpłatnie i nie wiem co zrobić?
Czy to wina recepty czy apteki (byłam w 3).
Ma ktos IKP by sprawdzic jakie oznaczenia miala recepta zrealizowana bezpłatnie w polu odpłatność?
Lekarka uwaza ze to C powinno byc uznane a nie 100%!
U mnie zapisana dopochwowa i z tym kodem nie było problemu - dostałam za darmo. Może jakaś apteka nieogarnięta u Ciebie? Albo gin coś źle zaznaczył

Do góry