stacjonarnie dobra cenaJa w aptece jak kupywalam zastrzyki to wzięłam mamma dha premium plus koszt 40zl.. Więc nie jest źle ale.. Tych tabletek bierze się dwie sztuki dziennie po posiłku
moje dziś przyszły od jutra zaczynam .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
stacjonarnie dobra cenaJa w aptece jak kupywalam zastrzyki to wzięłam mamma dha premium plus koszt 40zl.. Więc nie jest źle ale.. Tych tabletek bierze się dwie sztuki dziennie po posiłku
PięknieU nas będzie duza różnica wieku, mój syn 11 listopada kończy 13 lat zawsze chciał mieć rodzeństwo, jak był młodszy to plakal że wszyscy mają a on nie więc jak tylko się dowiedział to łzy w oczach i pełne wzruszenie ❤
SuperJuż po wizycie cukrowej wszystko ok teraz teleporada za 6 tyg.
Maluch strasznie ruchliwy ciężko było serduszko namierzyć haha
Jutro prenatalne nareszcie
Ktoś w rodzinie musi być szalony jak reszta spokojna.Super
To tylko mój taki leniuch leżał serce waliło jak opętane, a on tak spokojnie leżał jak na plaży,
Bo zacznę się stresować
Noo ja mam nadzieję, że taki właśnie będzie na prenatalnych jak wczorajKtoś w rodzinie musi być szalony jak reszta spokojna.
Oby jutro na prenatalnych tak nie podskakiwało bo chcę poznać płeć