Czarna 36
Fanka BB :)
Ciesz ze cie przyjmie u mnie zakaz przychodzenia z infekcjąDziewczyny tak mi głupio iść na wizytę jak jestem przeziębiona. Lekarz będzie się dziwnie patrzył na mnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ciesz ze cie przyjmie u mnie zakaz przychodzenia z infekcjąDziewczyny tak mi głupio iść na wizytę jak jestem przeziębiona. Lekarz będzie się dziwnie patrzył na mnie
Dzięki! Też mam nadzieję że będzie dobrze.Cześć i gratulacje ❤ 10t, to juz konkret. Krwiakiem sie nie martw wchłonie sie, albo oprozni. Nie dźwigaj nic i używaj windy ,a nie schodów.
nie można kichać? Czy coś zle zrozumiałam? Też mam żylaki, paskudne na nogach :/Hejo dziewczyny, wstyd się przyznać ale my prawie od dwóch lat, mamy parę godzinek luzu od małego, ale to tylko dlatego że musimy lekarzy ogarnąć i dziadki z nim zostali, dobre i to, niedługo mam usg żył bo mam straszne problemy z żylakami, tylko że teraz i tak ciąża to nie przepchaja ich ☹ale chociaż zobaczą czy nie są zapchane bo mi się koraliki już robią.. Od rana mam bóle podbrzusza.. Jescze byłam na kibelku siku i kichnęłam, chodź wiem że nie można bo czytałam o tym, no cóż.. Miłego dnia dziewczyny
Gbs paciorkowiec, wymaz robi się jakos pod koniec ciazy .
Dokładnie tak, ja się z tym męcze od początku ciąży i niestety nic nie pomaga...Mam glupie pytanie ale nigdy nie mialam i sie zastanawiam jak to wyglada.chodzi o zaparcia.czy to jest jak czujesz ze idzie ale nie moze wyjsc?
ja na szczęście tez zdalnieZleci, pij chociaż wodę z cytryną i miodem. Po 14 jak możesz w kimono . Ja kibluje do 17, tyle ze zdalnie.
a czemu kichać nie mozna?Dla mnie jak pierdnąć to i kichnąć moznanie można kichać? Czy coś zle zrozumiałam? Też mam żylaki, paskudne na nogach :/
A co jak się tego nie zbada albo nie wyleczy? Mnie tutaj w żadnej ciąży ginekolog nie widział, więc żadnego wymazu nie wziął.
Wstałam z bólem głowy, kolejny raz. Mam już dość tego. Z pracy się nie zwolnię, bo połowa dzisiaj do szkoły jedzie i będziemy w okrojonym składzie. Ostatnio mam okropne bóle głowy, możliwe że za dużo cukru jem.
będzie super....to juz ustaloneMiłego dnia kobietki mnie czeka dziś dzień rewolucji mąż wraca i będzie do końca września idę o 16 założyć kartę ciąży itd ... oby tylko było ok
Przestań, ja swojemu dziś od razu powiedziałam że mam katar ale nie biorę nic, to mówił żeby się wzmacniać witaminami, rutinoscorbinem itp zebyzdusic to w zarodkuDziewczyny tak mi głupio iść na wizytę jak jestem przeziębiona. Lekarz będzie się dziwnie patrzył na mnie