reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Czesc,
A ja w piatek mialam wliczy głód co 3h, a wczoraj juz nie i juz kręcę filmy czy wszysko jest OK? Na noc zjadlam to ciasto i chyba mnie trzyma, bo dalej jakos nie myślę o jedzeniu. Czuje sie bardzo dobrze. Czy u Was też miałysicie kilka dni wzmożonego apetytu a później normalny?

Czesc,
A ja w piatek mialam wliczy głód co 3h, a wczoraj juz nie i juz kręcę filmy czy wszysko jest OK? Na noc zjadlam to ciasto i chyba mnie trzyma, bo dalej jakos nie myślę o jedzeniu. Czuje sie bardzo dobrze. Czy u Was też miałysicie kilka dni wzmożonego apetytu a później normalny?
Ja nie pomoge bo apetytu nie mam,wilczego czy zachcianek tez nie

Czesc,

Tak od wczoraj apetyt zdecydowanie mniejszy... Także spokojnie, coś czuję wróci 🙈

Czesc,
Wczoraj przedwczoraj konia z kopytami bym zjadla dzis trzyma mnie z wczoraj i chyba tydzien nie będę mogła jeść 😅 poczekaj kilka dni wroci wszystko do normy :)

Hejo dziewczyny, my po prenatalnych, dzidzia super rośnie, ruszała się,machała rączkami nóżkami, termin się zmienił na 3 kwietnia dzidzia nadrobiła 2dni znowu 😱 płci powiedział że nie widzi że zaprasza w 16tyg(usg płatne) hehe więc pewnie dlatego nawet by nie powiedział bo to za darmo bylo🤣położna też mi mówiła że za dwa tyg powinny się hormony uspokoić, no i dziewczyny mierzyła serce, pierwsze co to pomyślałam o was 🤣🤣no i bylo175,powiedziała że super, czytam was ale nie mam czasu pisać bo nie będę siedziała na tel przy gościach, więc miłego weekendu😍😍
No super.Cudnie ze wszystko ok. Ja do prenatalnego mam jeszcze trzy tygodnie.😍 Miłego dnia

Cześć dziewczyny. Czy któraś z Was zamiast zaparć ma biegunki? Ja codziennie rano tak mam. Czasek kilka razy latam do łazienki 😑 Nie boli mnie żołądek tylko dól brzucha.
Tak, ja tak mam... Z tym, że u mnie do tego dochodzi ból żołądka i chyba ogólnie jelit...
W pierwszej ciąży też były biegunki i lekarz mówił, że to normalne...
Mam nadzieję, że tym razem też to hormony albo tylko jakies błędy w diecie, a nie coś poważniejszego...

reklama
A moje mdłości przeszły chyba całkiem, coraz bardziej się stresuje wtorkowa wizytą

moje mdłości i wymioty tez mi z dnia na dzień ustąpiły! Ale to o niczym nie świadczy, moze po prostu organizm przyzwyczaił się do wysokich stężeń hormonów:) Ja nada mam lekko bolące piersi, jestem ciagle zmęczona i wyostrzony wech a to tez są objawy, które często pomijamy :) Bez stresu!

Do góry