reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
O kurcze, a ja miałam zamiar w przyszłym tygodniu jechać sama do Ikei do miejscowości oddalonej o godzinę😜 w takim razie może tez sobie odpuszczę, zwłaszcza ze tej wizyty dziś nie miałam😟

Dziewczyny czy wy pamiętacie może jaka prędkość bicia serca dziecka miałyście w 7 tygodniu? Wiem że normy są od 130 do 160 a czy 136 to nie za mało ?
W 6+2 rozmiar zarodka 8.4 a bicie serca 141
Termin mam na ten sam dzień co Ty
Jest w normie co Ty się martwisz jakby bylo 70 czy mniej to mozna byłoby się martwić :)

Trochę mnie tu nie było i milion postów do nadrobienia [emoji86] ale z moją aktywnością tutaj już raczej tak będzie[emoji6] za dużo pracy![emoji2372]

Rozmiarami waszych brzuszków jestem pod wrażeniem! U mnie nic nie widać, waga wciąż taka sama, zadnych zachcianek, mdłości, nic... poza sennością w pracy czuje się zajebiscie[emoji6]

Dzis jestem po drugiej wizycie i jestem trochę zmatwiona. Według OM 7t+4 i TP na 25.04, a dzis po wizycie według USG 5t+5d i TP na 8.05! Bombelek 3,3mm i widoczne migoczące serduszko ale tętno ledwo słyszalne 83/min. Nie wiem co myśleć... Gin kazal sie nie martwić i kolejna wizyta za równy tydzień żeby sprawdzić jak się bombelek rozwija. Jeśli wszystko prawidłowo, zapłodnienie musiało być dużo później niż myślimy.. Oby to była prawda!!! Trzymajcie kciuki[emoji173]

reklama
Do góry