Chce_byc_mama_wielu
Fanka BB :)
Hej dziewczyny. U mnie beta wczoraj 867 i usg wskazują jakoś ma 4/5 tydzien dopiero, więc termin raczej na maj. Życzę Wam miłych i nudnych juz teraz 8 miesiecy❤❤❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No mi jakby podobnie. Jest pęcherzyk, ciałko żółte, początek ciąży.@Majjka. To mamy identycznie 5t5d - wstawiłam zdjęcie z moje dzisiejszego usg- też malutki pęcherzyk i ciało żółte, ale naprawdę słabo widoczne i według mojego lekarza wszystko jest ok. A Twój co powiedział?
Mój codziennie kupuje ser, co by w razie czego dzidziuś miał co jeść najgorsze jest to , że uwielbiam naleśniki, krokiety pod każda postacią. W sklepie slinilam się do szyby z krokietem z pieczarka. Zrobiłam w domu ugryzlam istrzał w 10 . Właśnie sama tez to zjadlam i to jest to, pycha!
Oo bym zupę pieczarkowa dziś zgotowała oko taka ze świeżą natka pietruszki MMM , myślicie że mogę zrobić taką na rosole z niedzieli (bo dziś środa) czy lepiej wylać ten rosółMój codziennie kupuje ser, co by w razie czego dzidziuś miał co jeść najgorsze jest to , że uwielbiam naleśniki, krokiety pod każda postacią. W sklepie slinilam się do szyby z krokietem z pieczarka. Zrobiłam w domu ugryzlam i
Już troszkę dni minęło. Ja bym już chyba nie ryzykowala. Ale pieczarkowa mmm mm. Wpraszam się na obiadOo bym zupę pieczarkowa dziś zgotowała oko taka ze świeżą natka pietruszki MMM , myślicie że mogę zrobić taką na rosole z niedzieli (bo dziś środa) czy lepiej wylać ten rosół
Piąteczka , ja teżAle robicie smaka [emoji39] a ja dziś na czczo do badań [emoji24]
A jakie wy badania robicie? Ja też idę robic i nawet cukier mam i jest napisane że nie muszę być na czczo?Wy tu od rana o jedzeniu a ja na głodówce bo dziś idę badania robić [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] wczoraj o 18 zjadłam kolację i oczywiście cały wieczór myślałam tylko i wyłącznie o tym co bym zjadła[emoji23][emoji23]