reklama
Ladybird1989
Fanka BB :)
Co do herbatek to na pewno można roibos (dorwałam fajna herbatkę roibos z imbirem), pokrzywę można (dobra na drogi moczowe), koper włoski tez, rumianek, melisa. Ogólnie to wiele ziółek można, ale wiadomo zawsze lepiej sprawdzić najpierw.
Tez to biorę a że jest napisane minimum 30min przed posiłkiem to nie wiem czy dobrze robię, ale mam wodę i tabletki przy łóżku i jak się przebudzę o 6 np. na siku to juz biorę i idę spać dalej. Śniadanie jem później trochę jak już wstanę faktycznie. Moze to dobra taktyka? Tez mam mdłości zanim zjem a jeszcze od wszystkiego co chce sobie przygotowac mnie rano odpycha. Mam nadzieję ze nam to niedługo przejdzie
Ja kiedyś brałam Eythyrox, ale mi nie pomagał. Już od jakichś 3 lat mam zmienione na Letrox. Jak się obudzę, to pierwsze co tabletka, popijam wodą i zanim się ogarnę, przygotuję śniadanie to mija te pół godziny. Czasem się zapomnę i wezmę 5 minut przed. Wyniki od 15 lat mam ok. Tylko w poprzedniej ciąży miałam zwiększoną dawkę
Ewelina @
Cześć laseczki
Ja to dziś o wiele lepiej się czuje nie czuje się jak na kacu a to postęp ale odkurzacz mi się rozwalił po 2 latach urzytkowania ... a prędzej była pralka lodówka i brodzik i okap i to wszystko w jednym miesiącu miłego dnia mamusie
Ja to dziś o wiele lepiej się czuje nie czuje się jak na kacu a to postęp ale odkurzacz mi się rozwalił po 2 latach urzytkowania ... a prędzej była pralka lodówka i brodzik i okap i to wszystko w jednym miesiącu miłego dnia mamusie
Ewelina @
gratucie i witamy w naszych skromnych progach pewnie będziemy rodziły koło siebie w dniachI dzisiaj nie wytrzymałam, pojechałam na bete . Wynik wieczorem..
Dorota991
Kurde u mnie zawsze rano też mdłości... Ale wydaje mi się że to przez to że nie mogę nic jesc.. Biorę euthyrox na czczo 30 minut przed posiłkiem.. I te 30 minut najgorsze... Mam straszne mdłości martwię się że jak zwymiotuje to razem z lekiem... I nie wiem co robić . Ma któraś tak
Dzisiaj 2 dawka eutyroxu bo się okazało, że tarczyca swiruje. I dokładnie to samo. Ale go trzeba brać minimum 30 minut przed więc mam dwa patenty. Jak się budzę koło 6 ma siku to łykam i jeszcze zasypiam wtedy koło 7 mogę już coś zjeść i jest w miarę. Albo wypijam 2 wielkie szklanki wody. To trochę oszukuje żołądek.
Gisiaczek 86
Ja wody nie mogę...Dzisiaj 2 dawka eutyroxu bo się okazało, że tarczyca swiruje. I dokładnie to samo. Ale go trzeba brać minimum 30 minut przed więc mam dwa patenty. Jak się budzę koło 6 ma siku to łykam i jeszcze zasypiam wtedy koło 7 mogę już coś zjeść i jest w miarę. Albo wypijam 2 wielkie szklanki wody. To trochę oszukuje żołądek.
Ewelina @
cześć a ty jak się dziś czujesz ?Ja wody nie mogę...
Widzę ze lepiej ciąża to jedna wielka ruletka nie wiesz z jakimi objawami obudzisz się rano
Olka2729
Lekow na tarczyce nie powinno się zapijac duza ilością wody bo wtedy nie działają jak trzebaDzisiaj 2 dawka eutyroxu bo się okazało, że tarczyca swiruje. I dokładnie to samo. Ale go trzeba brać minimum 30 minut przed więc mam dwa patenty. Jak się budzę koło 6 ma siku to łykam i jeszcze zasypiam wtedy koło 7 mogę już coś zjeść i jest w miarę. Albo wypijam 2 wielkie szklanki wody. To trochę oszukuje żołądek.
reklama
Dziewczyny czy umawiacie się już na badania prenatalne? Jak to u Was wygląda? Wiem z opowieści koleżanek, że zazwyczaj badanie zajmowało godzinę, było mega dokładne USG, szczegółowy wywiad +badania z krwi. A teraz na stronie polecanego ośrodka widzę, że badanie trwa 20-30 minut, na stronie innego jest info, że przez koronawirusa skraca czas badania... Masakra. A terminy tak napięte, że ledwo zdążę się zapisać.