reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Ja też się wczoraj czułam dobrze, jakby mi ciążę odjęło i zaczęłam się zastanawiac czy wszystko ok ale wizyta u lekarza dopiero za tydzień.
Jak czytam i waszych psach to cieszę się że mam kota. Dzieci nie lubi, ludzi niezabardzo ale jest taka kochana i tulaśna ostatnio 😍

reklama
Ja też się wczoraj czułam dobrze, jakby mi ciążę odjęło i zaczęłam się zastanawiac czy wszystko ok ale wizyta u lekarza dopiero za tydzień.
Jak czytam i waszych psach to cieszę się że mam kota. Dzieci nie lubi, ludzi niezabardzo ale jest taka kochana i tulaśna ostatnio 😍
A słyszałam że koty wyczuwają ciążę 😁

A to moje dwie gwiazdy 😁

Załączniki

• 76D539F0-2825-427F-A6A2-C0D01AB18EF0.jpeg
    76D539F0-2825-427F-A6A2-C0D01AB18EF0.jpeg
    291,8 KB · Wyświetleń: 44
  • 835E01CA-3185-4323-9113-4C4F174CC42A.jpeg
    835E01CA-3185-4323-9113-4C4F174CC42A.jpeg
    270,7 KB · Wyświetleń: 41
Hej dziewczyny,ja dzis w kiepskim nastroju bo sie czuje jak nie w ciazy,nic nie boli,nie mam mdlosci,wczoraj chociaz lekkie mialam,a dzis nic,az czasem sie lapie na tym ze zapominam ze jestem w ciazy,martwi mnie to bardzo. Dzis 6+5 ,pierwsze usg dopiero bede miec we wtorek.oby bejbi dalo znac dzis bo juz humor do dupy
Będzie dobrze... Ja też dzisiaj wstalam z innym nastawieniem.. Dzięki dziewczynom ❤️

Powiem wam jeszcze, ze trochę sie zdenerwowałam jeżeli chodzi o prace. Jestem teraz na zdalnej pracy bo wyszło, ze pokoj obok cały miał pozytywny wynik testu na COVID. Ja w związku z tym, ze jestem w ciąży poinformowałam moja szefowa, ze muszę pracować zdalnie bo jestem w ciąży, a tez mam teraz zastępstwo za koleżankę, która była 3 tyg na urlopie i wraca w przyszły poniedziałek. Dzisiaj kolega zapytał się mnie na messengerze czy to prawda, ze jestem w ciąży, bo dziewczyny u niego w pokoju o tym gadaja i mówią, ze jak ja mogę w tak ciężkim teraz okresie być w ciąży, ze to nieodpowiedzialne.. zdenerwowałam się.. co to kogo obchodzi.. ale niestety pracuje w takiej instytucji gdzie zawsze będzie głupie pieprzenie i interesowanie się czyimś życiem.. 😕 Sensacja, bo jestem w ciąży i przecież pracuje z moim narzeczonym w jednym budynku! Jak ja mogę być tak nieodpowiedzialna. Szkoda słów. Dla komfortu psychicznego jak z dzidzia będzie wszystko ok idę na zwolnienie.. i już tam nie wracam bo kończy mi się umowa z dniem porodu. Za długo w tym miejscu o 5 lat. Musiałam się wygadać dziewczyny 😞

reklama
Do góry