reklama
Oleczqa002
Fanka BB :)
Cześć! Wielkie gratulacje! Na kiedy wypada Ci termin?Hej, witam sie z wami
Jestem Ola, mieszkam pod Poznaniem i mam 26 lat to moja pierwsza ciąża.
Staraliśmy sie z narzeczonym 4 miesiace i w lipcu sie udalo
Jestem po 2 badaniach beta hcg:
20.07 (26dc) 9,75
23.07 (29dc) 130
Bylam juz na 1 wizycie 1 sierpnia i bylo widac pecherzyk. Pani doktor powiedziała że wsyztsko jest dobrze i jest tak jak powinno byc na tym etapie
Teraz czekam na wizyte w czwartek wieczorem i juz powinno byc widac serducho bedzie wtedy 8+0 (teraz 7+6 wg aplilacji)
Z objawów: od zeszlego wtorku mega mnie muli a w poniedzialek rano wymiotowalam Generalnie raczej nir mam apetytu. Troche mam powiekszone i jakby pelnieksze piersi. Nie bolą, ale sa bardziej delikatne na dotyk i czuje je wieczorem jak sie ukladam do spania.
Chyba tyle o mnie chcialam dolaczyc jak przeczytam wszystkie wpisy na forum a zajelo mi to ładnych pare dni
Fajnie, że nasze grono kwietniowych mamuś się powiększa dopisujcie się do listy Kwietniowe mamy 2021
Termin wg aplikacji 2 kwietniaCześć! Wielkie gratulacje! Na kiedy wypada Ci termin?
Fajnie, że nasze grono kwietniowych mamuś się powiększa dopisujcie się do listy Kwietniowe mamy 2021 ☺
Cześć! Wielkie gratulacje! Na kiedy wypada Ci termin?
Fajnie, że nasze grono kwietniowych mamuś się powiększa dopisujcie się do listy Kwietniowe mamy 2021
W jakim sensie dopisujcie?
Oleczqa002
O to tak jak jaTermin wg aplikacji 2 kwietnia
Ja biorę kwas foliowy i Femibion 1. Natomiast ja mam większe zapotrzebowanie na kwas foliowy ponieważ przyjmuje na stałe sulfalazyne, która obniża zawartość kwasu foliowego w organizmie i po prostu potrzebuje go więcejO a mam takie pytanie. Bierzecie kwas foliowy albo jakieś specyfiki dla przyszłych mam?
Ja biore od stycznia, bo czytalam ze dobrze jest brac juz na etapie staran.najpierw kilka miesiecy femibion 0, teraz od 2 miesiecy prenafolin z dr.max on jest zalecany w momencie starań i do 12 tygodniaO a mam takie pytanie. Bierzecie kwas foliowy albo jakieś specyfiki dla przyszłych mam?
Olka2729
Mam ciaze zagrozona, po pierwszym i w sumie ostatnim wspolzyciu podczas tej ciazy trafiłam ze skurczami na oddzial prawie na tydzień. Nie u każdej z nas nadmierne gmyranie tam w srodku jest wskazane, ja po wsadzeniu luteiny dopochwpwo musze 2h lezec bo mam bole. A po ostatnim usg dopochwowym nie spalam cala noc ,wiec poki co wole nie kusic losu.A dlaczego masz zakaz? Coś się dzieje, czy tak po prostu lekarz zabronił? Ja czytałam u mamy ginekolog, że jak wszystko jest dobrze to nawet seks jest wskazany, dlatego nie rozumiem, dlaczego lekarze nawet jak nie ma plamień i ciąża przebiega wzorowo to zabraniają współżycia...
reklama
Oleczqa002
Wpisz w lupke „kwietniowe mamy 2021” i tam będzie lista kwietniowych mam stworzona przez MagnoliaW jakim sensie dopisujcie?