Czarna 36
Fanka BB :)
Młodziutkie jeszcze dziewczę z Ciebie. Ja w sumie tez....na szescie nie wyglądam jak pierwiastkaale prenatalne lekarz pewnie zleciTo też moja pierwsza ciąża - lat 30
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Młodziutkie jeszcze dziewczę z Ciebie. Ja w sumie tez....na szescie nie wyglądam jak pierwiastkaale prenatalne lekarz pewnie zleciTo też moja pierwsza ciąża - lat 30
właśnie tez mam tylozgiecie macicy poduszkę kupię po następnej wizycie lekarskiej będzie to 9+6A powiecie mi dziewczyny co taka poduszka daje? Bo boli mnie krzyż i pewnie lepiej nie bedzie. Mam tyłozgięcie macicy,zawsze mialam bolesny @ no i teraz tez boli.
Ja od tygodnia lub półtora tygodnia budzę się między 3-4 i później między 6-7. Nawet nie muszę patrzeć na zegarek która godzina bo wiem ...Dziewczyny widzę, ze nie tylko ja sie obudziłam w niedzielę przed 7.Wiecie,ze mam tak od tygodnia? Kurde niby czlowiek senny a i tak budzi sie z kurami
Relax ja mam tak od....ok 3 dni. No i jeszcze te upałJa tak samo budzę się o 7 ale dziewczyny dziś szczególnie w nocy budziłam się z 3-4 razy z bólem kręgosłupa w odcinku lędźwiowym, musiałam zmieniać pozycje spania, miała któraś podobnie?
kurczę, a mi się wydaje, ze już dawno temu wyleciała i powinna wrocic aTulcia oleczqa to chyba dopiero niedawno pojechała na wakacje. Pewnie odpoczywa i wróci niebawem do nas ;-)
Ale jaja mamy nowy objae ciazy.Ja mam tak samo Z uporem maniaka śpię jeszcze na brzuchuJa od tygodnia lub półtora tygodnia budzę się między 3-4 i później między 6-7. Nawet nie muszę patrzeć na zegarek która godzina bo wiem ...
Ja na lewym boku się staram spać bo wyczytałam że ta pozycja najlepszaAle jaja mamy nowy objae ciazy.Ja mam tak samo Z uporem maniaka śpię jeszcze na brzuchu
Dobre. Dobre jest tez to,że poczułam nie wiem skąd,zapach kawy zbożowej I kurde...jak ja bym sie jej napiła....oczywiscie nie mam bo jeszcze 2 tygodnie temu pilam zwykłą Takie to wszystko dziwne i smieszne zarazem. Nie wiem tez jak u Ciebie Kinga_89,ale ja jeszcze nikomu nie powiedzialam o tej ciazy / poza mężem oczywiście / i nagle posypały sie propozycje od znajomych.Idziemy na rower? Moze jakies piwko w sobotę?weź i wymysl wymówkę tym bardziej,ze ja nigdy nie odmawiałam i zawsze miałam ochotęJa na lewym boku się staram spać bo wyczytałam że ta pozycja najlepsza