inhalacje z soli fizjologicznejDziewczyny a polecicie coś na katar co można stosować?
reklama
Martxx1
Fanka BB :)
Wow, to nadrobił po prostu kropek, juhuu gratulacjeWszystko okej dziewczyny! Mamy serduszko I jednak wiek ciąży na USG zgadza się z OM, czyli mamy 9 tydzień Jechałam z takim stresem, że oczywiście się poryczałam jak lekarz powiedział że wszystko dobrze
magdula36
@kika1kika mnie też od mięsa odrzuca tzn szynki i parówki mogę jeść, ale one z mięsa najmniej zdrowe :/ chyba kupię chrupki kukurydziane i jak tylko poczuję, że zaczyna się coś dziać to będę pochłaniać kilka
@modesty po mszy jest zbiorowe błogosławieństwo, a później każda para podchodziła pod ołtarz i była "oddzielnie" błogosławiona monstrancją z Najświętszym Sakramentem. W sumie to wychodzi na to, że w obu przypadkach zachodziłam w ciążę w pierwszym cyklu po błogosławieństwie Później jak już byłam w ciąży to też byłam, a teraz nie wiem kiedy i czy mi się uda, bo to 350 km do przejechania w jedną stronę :/
@Martxx1 też czekam za Twoją wizytą a na katar to inhalacje, albo "Pre nalen"
@modesty po mszy jest zbiorowe błogosławieństwo, a później każda para podchodziła pod ołtarz i była "oddzielnie" błogosławiona monstrancją z Najświętszym Sakramentem. W sumie to wychodzi na to, że w obu przypadkach zachodziłam w ciążę w pierwszym cyklu po błogosławieństwie Później jak już byłam w ciąży to też byłam, a teraz nie wiem kiedy i czy mi się uda, bo to 350 km do przejechania w jedną stronę :/
Martxx1
Dziękuję! Lekarz stwierdził, że za wiele mi nie powie oprócz tego że ciąża jest żywa i prawidłowo umiejscowiona a ja się poryczałam i powiedziałam że nic piękniejszego nie mógł mi powiedzieć No i oczywiście dał posłuchać serducha.
Teraz czekamy na wspaniałe wieści o Twojej fasolce
Dziewczyny ja sama czekam jak na szpilkach boję sie bardzo! Ale to chyba normalne. Trochę się martwię że nie było widać zarodka tylko pęcherzyk, ale lekarz bardzo pocieszał, więc wierzę mu@kika1kika mnie też od mięsa odrzuca tzn szynki i parówki mogę jeść, ale one z mięsa najmniej zdrowe :/ chyba kupię chrupki kukurydziane i jak tylko poczuję, że zaczyna się coś dziać to będę pochłaniać kilka
Kapozi
Trzymamy kciuki o której masz wizytę?Dziewczyny ja sama czekam jak na szpilkach boję sie bardzo! Ale to chyba normalne. Trochę się martwię że nie było widać zarodka tylko pęcherzyk, ale lekarz bardzo pocieszał, więc wierzę mu
gabi2991
Zaciekawiona BB
Cześć dziewczyny. Nie bylo mnie tu półtora dnia i mam kolo 20 stron do nadrobienia wczoraj wieczorem pierwszy raz dopadly mnie takie mdlosci ze wkoncu wymiotowalam a przy tym jeszcze doszedl bol glowy i tylko jedynie przylozenie zimnej butelki z woda troche pomagalo. Mam nadzieję ze z kazdym tygodniem bedzie lepiej.
Martxx1
Dopiero o 19:30 na pewno w poślizgiemTrzymamy kciuki o której masz wizytę?
reklama
Loli05
super wiadomosc!Wszystko okej dziewczyny! Mamy serduszko I jednak wiek ciąży na USG zgadza się z OM, czyli mamy 9 tydzień Jechałam z takim stresem, że oczywiście się poryczałam jak lekarz powiedział że wszystko dobrze