modesty
Fanka BB :)
30 kwietnia tak, za mniej niż tydzień będęNa pewno zaraz bedziesz Na kiedy nasz termin?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
30 kwietnia tak, za mniej niż tydzień będęNa pewno zaraz bedziesz Na kiedy nasz termin?
24 lata i robiła usg prenatalne gdzie wszystkie pomiary były w normie wiec nic zupełnie nie wskazywało na ZD. Innych badań nie robiła. Później na wątku był nagle szok i tez pytania i strach ze może się być akurat w tym 1 na 1000 czy ileś tam przypadku. Aż po stwierdzenia ze pewnie lekarz konowal i nie zauważył i dziewczyna opuściła niestety wątek.Napisz cos wiecej o tej dziewczynie co urodzila ZD.ile miala lat?czy robila Pappa?harmony?miala jakies odchylenia od norm?ja teraz zaglebiam ten temat wlasnie
Ale historia..24 lata i robiła usg prenatalne gdzie wszystkie pomiary były w normie wiec nic zupełnie nie wskazywało na ZD. Innych badań nie robiła. Później na wątku był nagle szok i tez pytania i strach ze może się być akurat w tym 1 na 1000 czy ileś tam przypadku. Aż po stwierdzenia ze pewnie lekarz konowal i nie zauważył i dziewczyna opuściła niestety wątek.
Mój ginekolog właśnie dlatego przekonywał mnie do pappa bo na prawdę często na podstawie samego USG nie są wykrywane wady i dopiero po biochemii z krwi wychodzą. Ufam mu, ponieważ jego ojciec ma klinikę genetyczną którą prowadzi od 20 lat i ma bardzo dobre opinie więc wie co mówi. I dla mnie decyzja była prosta.24 lata i robiła usg prenatalne gdzie wszystkie pomiary były w normie wiec nic zupełnie nie wskazywało na ZD. Innych badań nie robiła. Później na wątku był nagle szok i tez pytania i strach ze może się być akurat w tym 1 na 1000 czy ileś tam przypadku. Aż po stwierdzenia ze pewnie lekarz konowal i nie zauważył i dziewczyna opuściła niestety wątek.
Ja również zrobię, ale ze względu takiego, że po prostu chce zrobić. Co by nie było chce wiedziećMój ginekolog właśnie dlatego przekonywał mnie do pappa bo na prawdę często na podstawie samego USG nie są wykrywane wady i dopiero po biochemii z krwi wychodzą. Ufam mu, ponieważ jego ojciec ma klinikę genetyczną którą prowadzi od 20 lat i ma bardzo dobre opinie więc wie co mówi. I dla mnie decyzja była prosta.
No i git30 kwietnia tak, za mniej niż tydzień będę