jaCzy któraś z Was przechodzila koronawirusa będąc w tej ciąży?
reklama
Lili90
Fanka BB :)
Ja. W styczniu. Byłam nawet hospitalizowana.Czy któraś z Was przechodzila koronawirusa będąc w tej ciąży?
Lili90
Ale co się dzieje żebyś miała CC?Ja mam 38 plus 1 wlasnie przechodze i jest dramat. A Wy jak ? Jak rozwiazanie CC czy naturalnie? Ja nie mam sil i nie wiem czy znioslabym naturalny porod. Myslicie ze moja lekarka da mi skierowanie na cc?
Lili90
Bo jeśli czujesz się ok to nie ma wskazań do CC i dziewczyny z covidem również rodzą naturalnieJa mam 38 plus 1 wlasnie przechodze i jest dramat. A Wy jak ? Jak rozwiazanie CC czy naturalnie? Ja nie mam sil i nie wiem czy znioslabym naturalny porod. Myslicie ze moja lekarka da mi skierowanie na cc?
Wszystko zależy od szpitala. U mnie jak test wyjdzie pozytywnie to nie odsyłają rodzącej tylko jest specjalna sala do porodów covidowych.A jak wygląda teraz sytuacja? Idę rodzić, robią test, wychodzi covid i wysyłają do szpitala covidowego i co dalej?
Decydują o tym lekarze na porodówce covidowiej.No wlasnie nie czuje sie na silach zeby urodzic naturalnie bo nie poradze sobie oddechowo przy takim wysilku. W domu jest ok ale problem sie pojawia przy np. Wyjsciu na piętro
Zalezy od stanu , zalezy od szpitala
Do kiedy masz kwarantanne ?
reklama
modesty
Ja przechodziłam. Nie robiłam testów ale mam pewność że to toCzy któraś z Was przechodzila koronawirusa będąc w tej ciąży?