Dziewczyny mam z różnych firm ciuszki, Lidl fajny ale na starsze bo te 56 to są jak roz62-68 to musicie uważać. Na początek polecam pepco ( gatunek nie pierwsza klasa ale na początek styknie - przynajmniej jak się nie do pierze, nie będzie szkoda wyrzucić) , sinsay czy tesco ( dobry mają gatunkowo) , smyk, H&m dobre ale moim zdaniem drogie. Bo w tej cenie można więcej kupić, a dziecko i tak nie zniszczy nie znosi tak. To po co przepłacać. Mam sporo używanych kupiłam na olx i bardzo dobrze trafiłam, ciuszki jak nowe. Lepiej kupić lepszy materac, czy wózek czy fotelik samochodowy.
Pomału możecie kupować, np ręcznik czy rożek, pieluchy tetrowe( w pepco są fajne co do pieluch to kolorowe bo białe bez nadzieja ) . Mój pierwszy zakup to była czapeczka, rożek, i poducha do spania, już też do karmienia kupiłam. A na allegro znalazłam zestaw 2koszule nocne +szlafrok za 99zl
Co do wyjścia ze szpitala mam pajacyk z polarku ( pod spod w body+ jakiś pajacyk) , widziałam że fajne są otulacze do fotelików i się skuszę bo kocyk spadnie czy coś .
Pomału możecie kupować, np ręcznik czy rożek, pieluchy tetrowe( w pepco są fajne co do pieluch to kolorowe bo białe bez nadzieja ) . Mój pierwszy zakup to była czapeczka, rożek, i poducha do spania, już też do karmienia kupiłam. A na allegro znalazłam zestaw 2koszule nocne +szlafrok za 99zl
Co do wyjścia ze szpitala mam pajacyk z polarku ( pod spod w body+ jakiś pajacyk) , widziałam że fajne są otulacze do fotelików i się skuszę bo kocyk spadnie czy coś .