Ja wszystko przez internet zamawiam, i tu niestety tłumy ludzi nie odstraszają, a szkodaCześć dziewczyny !
Ja tez ledwo się powstrzymuje przed zakupami bo jednak założyłam sobie ze zacznę jakoś od stycznia dopiero w sobotę byłam na chwile w aptece i jak zobaczyłam te dzikie tłumy w centrum handlowym to stwierdziłam ze nie wchodzę mysle ze już zaczekam do stycznia ale wtedy to zacznie się prawdziwe zakupowe tsunami
reklama
Kasia_i_Tomek
Zaciekawiona BB
Ja też większość przez internet. Ostatnio poluję na jakieś fajne rzeczy na olx. Tak robiłam przy pierwszym maluchu, zwłaszcza jeżeli chodzi o leżaczki itp. Teraz mam na oku chicco baby hug. Czy któraś z Was rozważała zakup tego leżaczka?Ja wszystko przez internet zamawiam, i tu niestety tłumy ludzi nie odstraszają, a szkoda
Patii_666
Fanka BB :)
Dziewczyny, niektóre z was moze mają lub miały niestety z tym cholerstwem do czynienia. Macie jakieś sposoby na hemoroidy?
Właśnie sprawdziłam i jest super szkoda ze nie ma funkcji bujania byłby idealny , no ale fajny pomysł mi podsunęłas, przyda się bo bym mogła się z małą przemieszczać wszędzie nie miałabym strachu zostawić ja w salonie z dwu latkiem no ale cena duża jak dla mnie, będę patrzeć też używki bo jak dla mnie nowki się nie opłaca,Ja też większość przez internet. Ostatnio poluję na jakieś fajne rzeczy na olx. Tak robiłam przy pierwszym maluchu, zwłaszcza jeżeli chodzi o leżaczki itp. Teraz mam na oku chicco baby hug. Czy któraś z Was rozważała zakup tego leżaczka?
Kasia_i_Tomek
Zaciekawiona BB
Dokładnie, cena mega wysoka. Dlatego szukam na olx (chociaż tam też się cenią). Ale biorąc pod uwagę później ponowna sprzedaż to już nie wychodzi tak źle. Ja mam biuro w domu, potrzebuje czegoś mobilnego żeby móc przemieszczać się z maluchem z salonu do kuchni czy biura. Ten leżaczek jest na kółkach więc nie trzeba tego dzwigać... Hmmmm powinno mi zapłacić za tą reklamęWłaśnie sprawdziłam i jest super szkoda ze nie ma funkcji bujania byłby idealny , no ale fajny pomysł mi podsunęłas, przyda się bo bym mogła się z małą przemieszczać wszędzie nie miałabym strachu zostawić ja w salonie z dwu latkiem no ale cena duża jak dla mnie, będę patrzeć też używki bo jak dla mnie nowki się nie opłaca,
Ewciak1007
Cześć dziewczyny mam pytanie odnośnie wyników waszej morfologii jak to u was wyglada w ciąży z leukocytami ? Macie podwyższone jeśli tak to mniej więcej ile. Ja jeszcze przed ciąża miałam zawsze trochę ponad normę prawdopodobnie przez nazderke a teraz mam już koło 17 tys moja ginekolog cały czas twierdzi ze w normie ale w środę wizytuje i chyba ja trochę przycisnę bardziej o te wyniki.
Oruszka88
Ja przeważnie mam okoli 12 tys a jak mialam prawie 18 to dopytywali czy chora nie bylam i dwóch lekarzy bylo zaniepokojonych tak wysoka wartością i kazali powtórzyć wynik i zrobic crp i ob. I za tydzien juz bylo 11 tys, crp w normie i ob też. Ale przeważnie mam w garnicach 12tys ale wtedy mowia ze w ciąży może byc lekko podwyzszoneCześć dziewczyny mam pytanie odnośnie wyników waszej morfologii jak to u was wyglada w ciąży z leukocytami ? Macie podwyższone jeśli tak to mniej więcej ile. Ja jeszcze przed ciąża miałam zawsze trochę ponad normę prawdopodobnie przez nazderke a teraz mam już koło 17 tys moja ginekolog cały czas twierdzi ze w normie ale w środę wizytuje i chyba ja trochę przycisnę bardziej o te wyniki.
Oruszka88
Dokladnie. Dla mnie tez ciezko jest sie skupić i zeby odmawiac z takim zrozumieniem. Ale ostatnio sie przełamuje i modlę choc 2 dziesiątki w intencji zdrowia tego dziecka ktore ma sie narodzić.Podziwiam Was z pompejankami. Dla mnie różaniec to ciężka modlitwa i wieczne rozproszenia :/ Nawet jeden w ciągu dnia (chyba że miałby być odmawiany w kościele) to dla mnie wielkie wyzwanie, szczególnie gdy modlę się na klęcząco.
Ewciak1007
Właśnie też czytałam, że nawet do 15 może dość w ciąży u mnie będzie prawie 17, też poproszę o skierowanie na ob i crp jeśli mi nie da to sobie zrobię po prostu prywatnie żeby sprawdzić lub poradzę się innego lekarza akurat w piątek mam połówkowe też więc podpytam i tu i tu.Ja przeważnie mam okoli 12 tys a jak mialam prawie 18 to dopytywali czy chora nie bylam i dwóch lekarzy bylo zaniepokojonych tak wysoka wartością i kazali powtórzyć wynik i zrobic crp i ob. I za tydzien juz bylo 11 tys, crp w normie i ob też. Ale przeważnie mam w garnicach 12tys ale wtedy mowia ze w ciąży może byc lekko podwyzszone
reklama
Nadziejka2021
ja mam 11,48 no to tez trochę podwyższone. Czytałam żeby ciąży to ok. Tez lekarz nie zwraca uwagi. Jeśli Twój mówi ze ok to trzeba się tego trzymaćCześć dziewczyny mam pytanie odnośnie wyników waszej morfologii jak to u was wyglada w ciąży z leukocytami ? Macie podwyższone jeśli tak to mniej więcej ile. Ja jeszcze przed ciąża miałam zawsze trochę ponad normę prawdopodobnie przez nazderke a teraz mam już koło 17 tys moja ginekolog cały czas twierdzi ze w normie ale w środę wizytuje i chyba ja trochę przycisnę bardziej o te wyniki.