reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Dzień dobry kochane mamusie 😍 chciałabym do Was dołączyć choć termin mam na maj. Na majóweczkach mało się dzieje a dziś trafiłam na Wasz wątek i się trochę zaczytałam 😉😉 poza ty widzę ze jest tu moja kochana @klaudiaanita ❤❤❤
Mam nadzieje ze mnie przygarniecie 😉 Zaczęłam 15 tydzień z Marysia w brzuszku 🤗🤗

Witamy 😘
Na kiedy dokładnie masz termin?

Co do imienia to ja się zastanawiam nad Emilem i Julkiem. Bardziej chyba Julek ❤️ Myślałam jeszcze nad Nikodemem ale moim nie za bardzo się podoba 🥴

@magdula36 też czytałam, że może być katar ale mam już dość. Podobno chrapię w nocy 😅
Muszę przemyśleć to imię 😄
Dziewczyny, zadam głupie pytanie ale zastanawiam się od 2 dni. Ledwo dopinam się w swojej zimówce. W grudniu już pewnie nie dam rady więc chce coś kupić. Szukam kurtki oversaiz żeby spokojnie brzuch się zmieścił. Tylko mam dylemat brać S czy już M. Standardowo noszę S czasem XS i boję się że w M utonę.
Kupiłam parkę ciążowa z bon prix na allegro nowa za 60 zł w licytacji.
Właśnie czekam na przesyłkę.
Po starszaku wagę zaczęłam gubić jak przestałam karmić czyli po 11 MSC. Wiec może pochodzę jeszcze jedną zimę 🙄

Dzień dobry kochane mamusie 😍 chciałabym do Was dołączyć choć termin mam na maj. Na majóweczkach mało się dzieje a dziś trafiłam na Wasz wątek i się trochę zaczytałam 😉😉 poza ty widzę ze jest tu moja kochana @klaudiaanita ❤️❤️❤️
Mam nadzieje ze mnie przygarniecie 😉 Zaczęłam 15 tydzień z Marysia w brzuszku 🤗🤗
hej hej zapraszamy. Mi tez coś tak się wydaje ze to najbardziej poczytny wątek na tym forum 😁 ale pewnie przygarniamy wszystkich !!!! Im nas więcej tym lepiej 😁

Dzień dobry kochane mamusie 😍 chciałabym do Was dołączyć choć termin mam na maj. Na majóweczkach mało się dzieje a dziś trafiłam na Wasz wątek i się trochę zaczytałam 😉😉 poza ty widzę ze jest tu moja kochana @klaudiaanita ❤️❤️❤️
aaaa i jeszcze Marysia 🤗 super imię

Dziewczyny proszę mi tu napisać jakie macie obwody brzucha, bo chyba jestem za gruba hahahaha 🤦‍♀️🤦‍♀️🤣🤣🤣🤣
Ja z każdą ciąża jestem coraz większą a startuje z coraz niższa wagą. Serio jestem w 18 tyg a w tamtej ciąży taki brzuch mialam w 22 gdzies patrzcie

Załączniki

• IMG_20201117_092040.jpg
    IMG_20201117_092040.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 84
reklama
Miałaś bóle z kręgosłupa? Ja w pierwszej ciąży nie miałam, ale teraz właśnie przy spinaniu brzucha mam bóle kręgosłupa i aż się boję.. 😱
Mialam tak w 2 ciazy szczególnie i nic w zwiazku z tym sie bie działo. Ból krótki do 5 min ale intensywny. Dlatego jak mi sie 2 poród zaczął to sie nie domyslilam ze to to

Do góry