reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

możesz napisać jak będziesz badać ? Jeśli masz już jakieś rozeznanie oczywiście. Ja gdzieś kiedyś czytałam ze to chyba ze sobą by trzeba było test zabrać ?
Zagłębie się w temacie i dam znać jak to konkretnie wygląda albo jak znajdę informacje która już kiedyś czytałam to ci napisze

reklama
nieeee to już tak nie znowu daleko. Ja to tak liczę ze oby do świąt. A od styczna już zleci. Zreszta wtedy zacznie się wyprawka itp. Później luty krótki no i marzec a później w kwietniu to już właściwie może się zacząć dziać 😁 ja mam termin na 01.04 wiec może trochę szybciej niż Ty ale jednak to tez podobnie. Tak wiec tak się pocieszam z tym czekaniem :)

Ja mam na 30.03/03.04 (ten 03.04 to z okresu) , więc strzelam, że też będę jedną z pierwszych, które urodzą :p

Dziewczyny wracam z pytaniem a raczej prośba o zdanie, bo nurtuje mnie to coraz bardziej... Jakie imiona dla chłopca wam się podobają? Może najlepiej takie trochę rzadsze ,a nie typu Ignas czy Jas albo Kubuś bo ich pełno dookoła. Dodam iż w domku mamy już Leosia więc imię Leon odpada 🙈🙈 wiem wiem jeszcze pięć miesięcy do porodu ale to takie trudne 🤷🤷

Dziewczyny wracam z pytaniem a raczej prośba o zdanie, bo nurtuje mnie to coraz bardziej... Jakie imiona dla chłopca wam się podobają? Może najlepiej takie trochę rzadsze ,a nie typu Ignas czy Jas albo Kubuś bo ich pełno dookoła. Dodam iż w domku mamy już Leosia więc imię Leon odpada 🙈🙈 wiem wiem jeszcze pięć miesięcy do porodu ale to takie trudne 🤷🤷
Mam w domu Szymona. Jeśli byłby drugi chłopak to myślę nad Nikodemem albo Oskarem. Ale tym razem mąż wybiera imię. A może będzie dziewczynka...

Tadeusz, Krzysztof te wygrywają u nas 🙂

ja mam w sumie tylko Rafał - tak mi się już od dawna podoba. Zreszta znam dwóch rafalow i ich lubie a imię musi mi się dobrze kojarzyć. Dla dziewczynki miałam trzy typy ale będzie chłopak. Może jeszcze coś mi się zmieni do kwietnia z imionami

U nas właśnie będzie najprawdopodobniej Janek :D, a drugi typ to Wojtek :)

reklama
@wiola1198 , bo my ostatnie 🤷 dziewczyny już będą miały miesięczne maluchy, będą nam tu historię porodowe opowiadać,a my będziemy się kulac 😁 jak sobie pomyślę jak daleko do tego kwietnia daleko, jakie to wszystko odległe.. 🤦
Ja wdg ostatniej miesiaczki mam na 25 kwietnia lub 24 kwietnia a wdg kazdego usg 2 maj takze to ja bede ostatnia jakby co. Ale ze ja mam w zwyczaju rodzic duuuuzzzzoo wcześniej to może i marcowka zostane

Do góry