reklama
mary.m
Fanka BB :)
Aż sobie zapiszę na przyszłośćDziewczyny polecam medela swing elektryczny. Mialam 2 wczesniakow i okolo roku z jednym i drugim odciagalam bo jednak od poczatku byli na butelce bo byli za mali na ssanie piersi. I udawalo mi sie na zmiane z butelki i piersi średnio do 4 miesiaca a potem doilam sie do roku. Ten dawał radę
magdula36
@Martxx1 to dla mnie taki sam hicior jak moje wyniki krwi, po które musiałam jechać dwa razy, bo zapomnieli mi dać
@Dzidziu ja miałam kontakt przez 5 min z odległości, ale młoda była cały weekend i jedyne czego obawiam się to, że ona się zaraziła i teraz nas zarazi i na ile to się może rozciągnąć w czasie :/
Dzwoniłam wczoraj do sanepidu co mam zrobić, to mi koleś powiedział, że mam wypełnić formularz i oni się ze mną skontaktują do 4 dni czyli w terminie gdy bym była już po ewentualnej kwarantannie, więc się pytam co do tego czasu, a on mi na to, że mam żyć normalnie, bo bez decyzji sanepidu nie ponoszę żadnych konsekwencji czyli mogę chodzić i zarażać i dodał, że do tej pory powinnam mieć już jakieś objawy jakby co.
No nic przez 2 dni posiedzę w domu, by dobić do 10 dni i tyle. Myślę, czy do gina dzwonić, ale w przyszłym tyg nie mam kiedy iść, więc by mi musiał przełożyć o prawie 2 tyg
@Dzidziu ja miałam kontakt przez 5 min z odległości, ale młoda była cały weekend i jedyne czego obawiam się to, że ona się zaraziła i teraz nas zarazi i na ile to się może rozciągnąć w czasie :/
Dzwoniłam wczoraj do sanepidu co mam zrobić, to mi koleś powiedział, że mam wypełnić formularz i oni się ze mną skontaktują do 4 dni czyli w terminie gdy bym była już po ewentualnej kwarantannie, więc się pytam co do tego czasu, a on mi na to, że mam żyć normalnie, bo bez decyzji sanepidu nie ponoszę żadnych konsekwencji czyli mogę chodzić i zarażać i dodał, że do tej pory powinnam mieć już jakieś objawy jakby co.
No nic przez 2 dni posiedzę w domu, by dobić do 10 dni i tyle. Myślę, czy do gina dzwonić, ale w przyszłym tyg nie mam kiedy iść, więc by mi musiał przełożyć o prawie 2 tyg
mary.m
Ja kochana strasznie się czuje przez ostatnie dni. Co tu wejde, coś uda mi się przeczytać, czasem odpisać i uciekam bo głowa tak mi pęka, że nie wiem co robić. Jak nie głowa, to zgaga, a wczoraj nawet wymiotowałam Myślałam, że skoro pierwszy trymestr tak pięknie minął, to że tak już zostanie, a tu proszę
Już Was nadrabiam i mam nadzięję, że już będę normalnie uczestniczyć
Współczuję, zwłaszcza bólu głowy, przemęczył mnie tydzień i miałam dość
PałkaZapałka
Ja już po wizycie wszystko prawidłowo, szyjką długa prawidłowa, dziecko się dobrze rozwija, dużo płynów, łożysko nie przodujące i chyba dziewczyna
mayfly
Nawet nie próbuj ja robię, jak @PałkaZapałka łapie wątek z ostatnich kilku stron.Nie nadrobię was za wszystkie czasy... Zaglądam tu co dwa trzy dni a wy chyba najwięcej piszecie chyba z całego forum masakra byłam tu od samego samiuskiego początku a teraz nigdy nie nadrobię to co tu piszecie.
Ja jestem jakaś jeszcze płaska, a tu już 15 tydzień skończony tylko wieczorem widać.
Kciuki za wizyty
reklama
Martus122
U mnie zależy od dnia.. z rana czasem też płasko aż się stresuję a wieczorami bardziej ciążowo, choć dziś od rana kuleczka wybiła już aż moja córka mówi: wow ale Ci już brzuch widaćNawet nie próbuj ja robię, jak @PałkaZapałka łapie wątek z ostatnich kilku stron.
Ja jestem jakaś jeszcze płaska, a tu już 15 tydzień skończony tylko wieczorem widać.
Kciuki za wizyty