reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
U mnie to uciekły od niedawna wszystkie objawy ciążowe [emoji85] , więc czuję się jak nowonarodzona :)
Dzisiaj pogoda taka piękna w Wawie, że aż żal nie wykorzystać tego na spacer, oczywiście po lesie, bo tam bez maseczki można chodzić [emoji1787]

Jak samopoczucie mamusie?
20201025_104809.jpeg

To było pranie z miesiąca niemalże 😂 więc raczej taki zdechły leniwiec a nie zając 😏
to niech teraz wisi min. Tydzień 😁 a Ty odpoczywaj. Ja tez na początku tak w 9 tyg. Leżałam ok 3 tygodnie bo plamienie było i lekarz kazał. Ja zawsze byłam mega aktywna i w pracy i poza aż mąż na mnie cyborg mówił 🤦‍♀️😁 wiec zwolnienie tempa i nie sprzątanie w domu to była masakra. Czułam się jak nie ja. Ale teraz się już przyzwyczaiłam i nawet mi się podoba. Inaczej Dziewczyny jak macie jeszcze dzieci to nie zawsze można tak wszystko odłożyć dlatego podziwiam ale uważajcie na siebie

A ja nie polecam chipsów + cukierków czekoladowych . Tydzień temu ta mieszanka spowodowała u mnie ogromne bóle jelit takie, że aż spać nie mogłam całą noc 🤢 . Straszne uczucie ... z pozytywów tej sytuacji - przeszła mi jakakolwiek ochota na chipsy i teraz już nawet nie chce ich kupować :p
U mnie cały czas precelki na tapecie 🙈

to niech teraz wisi min. Tydzień 😁 a Ty odpoczywaj. Ja tez na początku tak w 9 tyg. Leżałam ok 3 tygodnie bo plamienie było i lekarz kazał. Ja zawsze byłam mega aktywna i w pracy i poza aż mąż na mnie cyborg mówił 🤦‍♀️😁 wiec zwolnienie tempa i nie sprzątanie w domu to była masakra. Czułam się jak nie ja. Ale teraz się już przyzwyczaiłam i nawet mi się podoba. Inaczej Dziewczyny jak macie jeszcze dzieci to nie zawsze można tak wszystko odłożyć dlatego podziwiam ale uważajcie na siebie
Nie , nie, ja piorę dwa razy w tygodniu. To było po prostu tyle partii suchego, rzuconego prania do poukładania 😁

reklama
Do góry