Chichuni
Fanka BB :)
Jak zwał tak zwał. Wy jesteście wazniejsi niż nieposkładane pranieTo było pranie z miesiąca niemalże więc raczej taki zdechły leniwiec a nie zając
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak zwał tak zwał. Wy jesteście wazniejsi niż nieposkładane pranieTo było pranie z miesiąca niemalże więc raczej taki zdechły leniwiec a nie zając
Ojej, prewencyjnie??Dziewczyny jutro jade do szpitala we wtorek będą zakaldali mi szew ale mam stress mega
Nastraszyla mnie pani doktor bardzo wiadomo o wszystkim musi poinformować .
no właśnie tak pomyślałam ze to nie duża różnica ale przynajmniej będą miały / mieli fajny kontakt a starsza moze troszkę pomożeTak choć trzeciego dziecka sobie narazie nie wyobrażam jak dam radę z Nadią która jeszcze jest taka zajmująca a maleństwem
Jak samopoczucie mamusie?
to niech teraz wisi min. Tydzień a Ty odpoczywaj. Ja tez na początku tak w 9 tyg. Leżałam ok 3 tygodnie bo plamienie było i lekarz kazał. Ja zawsze byłam mega aktywna i w pracy i poza aż mąż na mnie cyborg mówił wiec zwolnienie tempa i nie sprzątanie w domu to była masakra. Czułam się jak nie ja. Ale teraz się już przyzwyczaiłam i nawet mi się podoba. Inaczej Dziewczyny jak macie jeszcze dzieci to nie zawsze można tak wszystko odłożyć dlatego podziwiam ale uważajcie na siebieTo było pranie z miesiąca niemalże więc raczej taki zdechły leniwiec a nie zając
najważniejsze to pozytywne nastawienie. Myśl ze nie Ty pierwsza nie jedyna. Dobrze ze w porę reagują i będzie dobrzeDziewczyny jutro jade do szpitala we wtorek będą zakaldali mi szew ale mam stress mega
Nastraszyla mnie pani doktor bardzo wiadomo o wszystkim musi poinformować .
U mnie cały czas precelki na tapecieA ja nie polecam chipsów + cukierków czekoladowych . Tydzień temu ta mieszanka spowodowała u mnie ogromne bóle jelit takie, że aż spać nie mogłam całą noc . Straszne uczucie ... z pozytywów tej sytuacji - przeszła mi jakakolwiek ochota na chipsy i teraz już nawet nie chce ich kupować
Nie , nie, ja piorę dwa razy w tygodniu. To było po prostu tyle partii suchego, rzuconego prania do poukładaniato niech teraz wisi min. Tydzień a Ty odpoczywaj. Ja tez na początku tak w 9 tyg. Leżałam ok 3 tygodnie bo plamienie było i lekarz kazał. Ja zawsze byłam mega aktywna i w pracy i poza aż mąż na mnie cyborg mówił wiec zwolnienie tempa i nie sprzątanie w domu to była masakra. Czułam się jak nie ja. Ale teraz się już przyzwyczaiłam i nawet mi się podoba. Inaczej Dziewczyny jak macie jeszcze dzieci to nie zawsze można tak wszystko odłożyć dlatego podziwiam ale uważajcie na siebie
Tak tak w ostatniej ciąży niewydolność szyjki poronienie w 20 tyg. Chcą teraz zapobiec wcześniej bo lubią się takie sytuacje powtarzać a teraz jest dwoje dzieci to większe ryzyko.Ojej, prewencyjnie??