reklama
Kasia6594
Fanka BB :)
@Kamiśka :) ja się wpisywałam na listę i brak dostępu to ile tych list było
Kamiśka :)
Jedna jedyna do której się nie dopisalas a ja niestety nie jestem Bogiem i nie mam czasu wertować 20tys stron i wyszukiwać kogo by tu jeszcze dodać [emoji1751]@Kamiśka :) ja się wpisywałam na listę i brak dostępu to ile tych list było
Ladybird1989
Ponoc jak już to w 2 trymestrze właśnie najlepiej i są znieczulenia bezpieczne w ciąży. Ja akurat bylam tylko na czyszczeniu z kamienia i plombowaniu i bez znieczulenia ale jak trzeba wyrwać to trzeba bo nieleczone zeby i stan zapalny jest niebezpieczny dla dziecka.I co dentysta mówi że masz teraz w ciąży wyrywać? Czy poczekać?
Ostatnia edycja:
Patii_666
Wiem wiem dla mnie wyrywanie zęba bez ciąży było mega stresem, a co dopiero w ciazy, mam zraze bo za dzieciaka chodziłam na NFZ do dentystki i jej zniczeulenie przeważnie nie działalyPonoc jak już to w 2 trymestrze właśnie najlepiej i są znieczulenia bezpieczne w ciąży. Ja akurat bylam tylko na czyszczeniu z kamienia i plombowaniu ale jak trzeba wyrwać to trzeba bo nieleczone żeby i stan zapalny jest niebezpieczny dla dziecka.
Była selekcja, do zamkniętej grupy zostaly zapisane dziewczyny które się najwięcej udzielały. Także jesteśmy teraz zdane same na siebie@Kamiśka :) ja się wpisywałam na listę i brak dostępu to ile tych list było
Kasia6594
[QUOTE="Kamiśka , post: 20Jedna jedyna do której się nie dopisalas a ja niestety nie jestem Bogiem i nie mam czasu wertować 20tys stron i wyszukiwać kogo by tu jeszcze dodać
No to już nie kumam ja się wpisywałam na ta listę może jeszcze nie wszystkie osoby są dodane
Kasia6594
No nic to trudno, nie powiem bo szkoda lubilam to forumByła selekcja, do zamkniętej grupy zostaly zapisane dziewczyny które się najwięcej udzielały. Także jesteśmy teraz zdane same na siebie
Patii_666
https://www.babyboom.pl/forum/temat/lista-chetnych-do-watku-zamknietego.109969/page-6 nie dodałaś sie[QUOTE="Kamiśka , post: 20
No to już nie kumam ja się wpisywałam na ta listę może jeszcze nie wszystkie osoby są dodane
reklama
Kasia6594
A tam co się wpisywalo która to ciąża ile starań itd??