reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

ja się dopisywałem do listy i nie mam dostępu... czyli nic z tego, żebym mogła dołączyć ? :)
Na początku ustaliliśmy , że na prywatny przejdą dziewczyny piszące najdłużej , reszta niech popisze z Nami jeszcze chwilę i będziemy na bieżąco dodawać kolejne osoby [emoji4][emoji4]

reklama
Wiecie co, oczywiście możemy się różnić zdaniem i mieć różne podejście do tematu ale mnie jakoś zdołowała decyzja trybunału... Pewnie gdybym nie była w ciąży to nie zasmuciloby mnie to a bardziej wkurzyło. A teraz jest mi smutno...
Powiem Ci szczerze że mnie też to bardzo ruszyło, mimo że nie mieszkam od 5lat w Pl, ale ruszyło mnie to.. Obdzieraja nas z praw jakichkolwiek, jakim prawem ktoś ma decydować za nas.. Ciężki temat, ale tutaj każda kobieta powinna mieć wybór, tymbardziej że pomoc od państwa marna..

reklama
Do góry