Integral
Fanka BB :)
Piona ja też 87[emoji16] i to moje trzecie dziecko[emoji7]Witaj, tak jestem rocznik 87 fajnie, że jesteśmy w jednakowym wieku, współczuję straty i mocno kibicuje.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piona ja też 87[emoji16] i to moje trzecie dziecko[emoji7]Witaj, tak jestem rocznik 87 fajnie, że jesteśmy w jednakowym wieku, współczuję straty i mocno kibicuje.
A ja 85, któraś Mamusia też jest 85 rocznik[emoji16][emoji16]i mam Synka Antosia lat 4 skończone w marcu [emoji16]Piona ja też 87[emoji16] i to moje trzecie dziecko[emoji7]
Ja to żadnych mdłości nic tylko cycki bolą ;-) nie przejmuj się ja też już sobie wkrecam czy tam w środku kropek się rozwija [emoji85]Dokładnie jak zobaczę bijące serduszko to już będę spokojna chociaż [emoji7] dziś nawet brzuch mnie nie boli wogole nie wiem mm nadzieję że fasolka rośnie, już chyba sobie coś wkrecam, zwarjuje normalnie do tej wizyty [emoji21]
To ja 84[emoji16]A ja 85, któraś Mamusia też jest 85 rocznik[emoji16][emoji16]i mam Synka Antosia lat 4 skończone w marcu [emoji16]
@leeleeth kochana gratulacje!!! Nic się nie chwaliłaś na planowaniu :* spokojnych tygodni życzę i zdrowego bobo!
No to cieszę się, że nie jestem sama [emoji16] a który masz tydzień?Ja to żadnych mdłości nic tylko cycki bolą ;-) nie przejmuj się ja też już sobie wkrecam czy tam w środku kropek się rozwija [emoji85]
chcialam poczekac do potwerdzenia ciazy i dopiero wtedy pochwalic sie alescie mnie wysledzily
Po moim osiedlu chodzi kobieta z wózkiem bliźniaczym. Jedna przegródka spacerowa a druga gondola bo ma dzieci w bardzo małej różnicy wieku [emoji846]Ja to nie wiem co zrobimy z wózkiem, muszę poczytać i pooglądać jakieś rok po roku. Klusek będzie miał tylko rok, więc ledwo będzie chodził, a z dwoma sama nie wyjdę. Z drugiej strony czy jest sens kupować specjalny wózek na pół roku? Może jakoś przetrwamy ten czas. Także nowy bobas pewnie dostanie wózek po bracie, a Kluskowi się kupi jakąś leciutką spacerówkę, a wychodzić z obydwoma będę jak mąż będzie już w domu, sama nie wiem. Mam jeszcze 8 miesięcy żeby coś wymyślić.
Ja powinnam dostać okres 20.08 to chyba 4 tyg 2 dni. Już się zamotalam jak to się liczy. Wczoraj robiłam bete była 1160 i lekarz powiedział żeby przyjść jutro może będzie coś już widać .. Ale jak dziewczyny tutaj piszą że mają takie objawy to ja nie mam żadnych [emoji85]i juz czarne myśliNo to cieszę się, że nie jestem sama [emoji16] a który masz tydzień?
To jesteś rocznik mojego męża [emoji16]